ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ο Κριστιάνο ζήτησε στήριξη Σόλσκιερ στα αποδυτήρια!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε μπροστά και μετά την συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ (5-0) ζήτησε από τους συμπαίκτες του να στηρίξουν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Ο Κριστιάνο ζήτησε στήριξη Σόλσκιερ στα αποδυτήρια!»

Το καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράξη τη μεγάλη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ γύρισε με έναν και μόνο στόχο. Να επαναφέρει τους «κόκκινους διαβόλους» εκεί που τους άφησε όταν έφυγε, δηλαδή στην κορυφή. Βέβαια, το συγκεκριμένο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι. Ωστόσο, στο ξεκίνημα του ο 36χρονος σούπερ σταρ έδειξε πως μπορεί να το πετύχει. Με δικά του γκολ οδηγούσε την αγγλική ομάδα σε νίκες και την κρατούσε ψηλά. Το τελευταίο διάστημα, όμως, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αρχικά η κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους, παρά τη νίκη κόντρα στην Αταλάντα (3-2) ήταν το πρώτο «καμπανάκι». Ο εντός έδρας διασυρμός από τη Λίβερπουλ (5-0), όμως, ήταν το αποκορύφωμα των τραγικών εμφανίσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα αποτελέσματα αυτά και η κακή εικόνα της ομάδας έφεραν τεράστια εσωστρέφεια και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προ της απόλυσης. Όπως τονίζει, όμως, η «Manchester Εvening Νews» ο Κριστιάνο βγήκε μπροστά στα αποδυτήρια και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να παραμείνουν ενωμένοι και να στηρίξουν τον προπονητή τους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Προσπαθεί να κρατήσει τα αποδυτήρια ενωμένα ο Κριστιάνο

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέφερε πως δεν πρέπει να πετάξουν λευκή «πετσέτα», ανεξαρτήτως του αν συμφωνούν με τις τακτικές του Σόλσκιερ, μέχρι να υπάρξει επισήμως μια αλλαγή προπονητή, αν αυτή έλθει. Άλλωστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Νορβηγός παραμένει στον πάγκο, αφού η Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμη έτοιμο πλάνο για την επόμενη μέρα, εφόσον τον απολύσει. Πάντως, δεν είναι λίγοι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ που έχουν χάσει την πίστη τους στον προπονητή τους.

Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών θεωρούν εντελώς λανθασμένες κάποιες επιλογές του Σόλσκιερ για την ενδεκάδα. Του χρεώνουν «κολλήματα» σε παίκτες και φαβοριτισμό, επισημαίνοντας ότι δε δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, αλλά και στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τους. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα που πολλοί αναφέρουν είναι ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ και ο Τζέσι Λίνγκαρντ. Πάντως, ο Σόλσκιερ ως αυτή τη στιγμή έχει τη στήριξη του Κριστιάνο, που έχει επωμιστεί το ρόλο του ηγέτη της Γιουνάιτεντ εντός και εκτός των αποδυτηρίων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ