Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παλεύει για τη θέση του ο Σόλσκιερ με νύχια και με δόντια
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παλεύει για τη θέση του ο Σόλσκιερ με νύχια και με δόντια

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι έτοιμος να παλέψει με ό,τι διαθέτει προκειμένου να παραμείνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

29.10.2021 | 20:28

Η συντριπτική εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή με 5-0 ήταν ό,τι χειρότερο για τον Σόλσκιερ. Τα σύννεφα πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» μαζεύτηκαν επικίνδυνα. Με τον ίδιο να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην έξοδο. Ο Νορβηγός τεχνικός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά στον αυριανό αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο (19:30).

Ένα ματς που χρήζει καλού αποτελέσματος για τη Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ θέλει να ρεφάρει και να κάνει τη δική του αντεπίθεση. Αυτό δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ματς με τους «Σπερς». «Έχω περάσει κάποιες πολύ κακές στιγμές εδώ ως παίκτης και προπονητής επίσης. Έπρεπε να αντιμετωπίσω αναποδιές. Υπήρξαν δύο ή τρεις κρίσεις, τουλάχιστον, από τότε που έγινα προπονητής εδώ. Ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι πάντα θα δίνω μια καλή ευκαιρία και θα αντεπιτεθώ.», ανέφερε αρχικά ο Σόλσκιερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα φυσικά, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το αποτέλεσμα και την απόδοση απέναντι στη Λίβερπουλ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές και πρέπει να ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι και να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Χρειαζόμαστε μια αντίδραση, είναι δουλειά μου να βάλω τους παίκτες στο σωστό πλαίσιο. Έχουμε δουλέψει στον αγωνιστικό χώρο, σε όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν, δηλαδή στρατηγική, σχέδιο παιχνιδιού, τακτική.», πρόσθεσε ο Νορβηγός κόουτς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version