ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Ψημένος» για τον πάγκο της Παρί ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να βλέπει με καλό... μάτι την προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζεται να δρομολογήσει την επιστροφή του στους πάγκους.

«Ψημένος» για τον πάγκο της Παρί ο Ζιντάν!

Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν δύσκολα χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως, πλέον, προπονητής. Ο ίδιος, άλλωστε, είναι από τους λίγους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που φρόντισε να γράψει ιστορία σε αμφότερους τους ρόλους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, «καταπιάνεται» ως τεχνικός, αφού οι εποχές που βρισκόταν με τα εξάταπα στο γήπεδο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο Γάλλος από τον περασμένο Μάιο βρίσκεται εκτός δράσης, μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, έχει απορρίψει ουκ ολίγες προτάσεις για να επιστρέψει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Νιούκαστλ φερόταν να του προσφέρει «γη και ύδωρ» για να την αναλάβει, αλλά ο Ζιντάν δεν ήταν διατεθειμένος να μπει μπροστά σ’ ένα τέτοιο πρότζεκτ, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει στο «κόλπο». Ο ίδιος, άλλωστε, έχει το βλέμμα του σε άλλους πάγκους. Πρωταρχικός του στόχος, φυσικά, είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Γαλλίας, όταν αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Footmercato», ο «Ζιζού» έχει αρχίσει να… καλοβλέπει την προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν, όντας αρκετά δελεασμένος από όσα του προσφέρουν οι Παριζιάνοι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ζιντάν

Μεγάλο δέλεαρ για τον Ζιντάν ο πάγκος της Παρί

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Ζιντάν αποτελεί το «όνειρο» των ιθυνόντων του γαλλικού συλλόγου για τον πάγκο τους. Ωστόσο, μέχρι και προσφάτως ο ίδιος δεν ήθελε ούτε να… ακούει για την Παρί. Αυτό, όμως, σταδιακά έχει αλλάξει, με τον μάνατζερ του, Αλέν Μιλιάτσιο να είναι… σύμμαχος της Παρί. Έτσι, ο 49χρονος προπονητής έχει αρχίσει να βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής στους πάγκους για χάρη των Παριζιάνων. Άλλωστε, το γεγονός ότι θα μπορεί να προπονήσει τους Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ, αλλά και να βρεθεί ξανά με τον Σέρχιο Ράμος είναι μεγάλο δέλεαρ για εκείνον.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Κάτι φαινομενικά δύσκολο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Πάντως, οι τελευταίες εμφανίσεις των Παριζιάνων έχουν απογοητεύσει τους ιθύνοντες τους, που θεωρούσαν ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η θέση του Αργεντινού τεχνικού δεν φαίνεται να κινδυνεύει. Εφόσον, όμως, τεθεί θέμα απόλυσης του, ο Ζιντάν μοιάζει… έτοιμος να αναλάβει τους Παριζιάνους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ