ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Μπαρτσελόνα «βυθίζεται» και χωρίς τον Κούμαν (vid)

Η Μπαρτσελόνα νοσεί... βαριά! Οι Καταλανοί συνεχίζουν να απογοητεύουν. Αυτή τη φορά έμειναν στο 1-1 με την Αλαβές στο Καμπ Νου και πλέον βρίσκονται στην 9η θέση της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα «βυθίζεται» και χωρίς τον Κούμαν (vid)

Όσα σοκ και να υποστεί, η φετινή Μπαρτσελόνα δεν γιατρεύεται! Οι Καταλανοί άφησαν πίσω τους τον Ρόναλντ Κούμαν όχι όμως και τα αρνητικά αποτελέσματα. Ισοπαλία με την Αλαβέςσ το Καμπ Νου (1-1) και η μουρμούρα συνεχίζεται. Γκολάρα του Μέμφις Ντεπάι για το 1-0, παραφωνία ξανά η άμυνα.

Το ματς

Πρώτο παιχνίδι στη μετά Ρόναλντ Κούμαν εποχή για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί το βράδυ του Σαββάτου υποδέχθηκαν στο Καμπ Νου την Αλαβές στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της La Liga. Μετά τις ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Ράγιο Βαγιεκάνο οι «μπλαουγκράνα» έψαχναν επιτακτικά αντίδραση. Μια νίκη που θα έφερνε ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου και χρόνο για να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η διαδοχή στη θέση του προπονητή.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν τον αντίπαλο και να κυνηγήσουν το γκολ. Η κυκλοφορία της μπάλας πέρασε αποκλειστικά στην πλευρά της Μπαρτσελόνα ωστόσο επιθετικά οι παίκτες του Μπαρζουάν δεν μπόρεσαν να βγάλουν ένταση. Σε ένα ολόκληρο ημίχρονο οι Καταλανοί είχαν μόλις τρεις καλές στιγμές. Οι δύο από τα πόδια των Αγκουέρο και Ντεπάι και η τρίτη -η καλύτερη – με κεφαλιά του Έρικ Γκαρσία. Η Αλαβές έπαιξε παθητικά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους έχοντας συνεχώς ως βασικό της μέλημα τη διατήρηση του μηδέν.

Γκολάρα ο Ντεπάι αλλά στην άμυνα… τραγωδία η Μπαρτσελόνα

Στην επανάληψη τα πράγματα όσον αφορά τον ρυθμό κάπως άλλαξαν. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο 49′. Ο Ολλανδός πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Κοίταξε την αντίπαλη εστία και με αριστουργηματικό σουτ έστειλε την μπάλα εκεί που ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Εκπληκτικό γκολ από τον Ολλανδό αστέρα και το Καμπ Νου… στο πόδι. Η χαρά ωστόσο των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά. Στο 52′ η Αλαβές βγήκε για πρώτη φορά μπροστά με αξιώσεις και κατάφερε να παραβιάσει την εστία του τερ Στέγκεν. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ο Ριόχα. Η Αλαβές έπαιξε γρήγορα την μπάλα στην άμυνα της Μπαρτσελόνα, ο Ριόχα κέρδισε την κόντρα και βγαίνοντας φάτσα με το τέρμα πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 1-1.

Στη συνέχεια του αγώνα και πάλι η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που πήρε τα ηνία όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Φθάνοντας και υπερβαίνοντας ποσοστά μεγαλύτερα του 80% οι γηπεδούχοι όσο περνούσε ο χρόνος μαζεύοντας γύρω από την περιοχή της Αλαβές. Η μεγάλη φάση όμως δεν ερχόταν με το κοινό να δυσφορεί βλέποντας την Μπαρτσελόνα ουσιαστικά να μην απειλεί. Έτσι παρέμειναν τα πράγματα μέχρι το τέλος αποτέλεσμα οι Καταλανοί να χάσουν κι άλλους βαθμούς. Πλέον φιγουράρουν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ