ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ μην φας – Έχει γλαρόσουπα από την Μπράιτον (vid)

Μία απρόσμενη απώλεια βαθμών είχε η Λίβερπουλ, καθώς απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2.

Λίβερπουλ μην φας – Έχει γλαρόσουπα από την Μπράιτον (vid)

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. , η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Μπράιτον στο «Άνφιλντ». Παρά το δυνατό τους ξεκίνημα, οι «κόκκινοι» επαναπαύτηκαν και η Μπράιτον κατάφερε να πάρει το βαθμό μετά το ισόπαλο 2-2.

Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής είναι η Τσέλσι, η οποία νίκησε τη Νιουκάστλ και είδε τη Λίβερπουλ και τη Σίτι να χάνουν βαθμούς. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται στη 2η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Μπράιτον επιχείρησε να αιφνιδιάσει τη Λίβερπουλ αλλά την προσπάθεια του Σόνι Μαρτς απομάκρυνε ο Άλισον. Οι «κόκκινοι» αντέδρασαν και το έκαναν με γκολ. Ειδικότερα, στο 4ο λεπτό ο Φαν Ντάικ άλλαξε το παιχνίδι για τον Σαλάχ, ο οποίος έσπασε τη μπάλα για τον Χέντερσον και εκείνος με άπιαστο δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ.

Παρά το γκολ, η ομάδα του Κλοπ έχανε εύκολα τη μπάλα σε επικίνδυνα σημεία. Από μία τέτοια απώλεια της κατοχής, προέκυψε το δοκάρι του Μπισούμα στο 15ο λεπτό.

Για 2η φορά απάντησαν άμεσα οι γηπεδούχοι αλλά το πλασέ του Φιρμίνο από πλεονεκτική θέση ήταν τουλάχιστον απογοητευτικό. Στο 18ο λεπτό, ο Ναμπί Κέιτα αποχώρησε αναγκαστικά με τραυματισμό, με τον Τσαμπερλέιν να παίρνει τη θέση του.

Από τα πόδια του Άγγλου προέκυψε το 2-0 για τη Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Μανέ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 2-0.

Η ομάδα του Κλοπ πίεζε ασφυκτικά την Μπράιτον όταν επιχειρούσε να αναπτυχθεί, με αποτέλεσμα να την αναγκάζει σε συνεχόμενα λάθη. Εκεί που οι «κόκκιοι» ήλεγχαν το ματς, ο Μουέμπο με ένα άπιαστο σουτ «κρέμασε» τον Άλισον και μείωσε σε 2-1.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την Μπράιτον να μη φοβάται το παιχνίδι και να βγαίνει μπροστά. Οι γηπεδούχοι ήταν απρόσεκτοι στην τελική επιλογή, με συνέπεια να σπαταλούν ορισμένες καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Η Λίβερπουλ αν και δεν απειλούταν σε μεγάλο βαθμό, αισθανόσουν ότι έπαιζε με τη φωτιά όσο δε σκόραρε ένα τρίτο γκολ. Αυτή η αίσθηση επιβεβαιώθηκε στο 65ο λεπτό, με τον Τροσάρντ με υπέροχη ντρίμπλα και ωραίο πλασέ να ισοφαρίζει σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να συνδεθούν, όπως θα ήθελαν στο επιθετικό τρίτο αλλά ο Κλοπ συνέχιζε με το ίδιο σχήμα. Στο 77ο λεπτό, ο Ντιόγκο Ζότα πέρασε στη θέση του πολύ μέτριου Φιρμίνο.

Αυτή η αλλαγή δεν άλλαξε την εικόνα των «κόκκινων», οι οποίοι δεν πραγματοποίησαν την παραμικρή φάση μέχρι το τέλος του αγώνα. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ