ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)
Τρισευτυχισμένος ο Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ»
Ο «κέρβερος» Τζολάκης με τεράστια εμφάνιση «έβαλε τα γυαλιά» στον Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vid)
Με ένα όνειρο… όχι τόσο τρελό ο Ολυμπιακός – Ατελείωτο πάρτι στον Πειραιά! (vids)
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Στον τελικό ο Θρύλος με υπογραφή Ελ Κααμπί! (vid)
Η Αταλάντα «γλέντησε» την Μαρσέιγ και έφυγε για τελικό! (vids)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, 2-0! (vid)
Σωτήριος ο Τζολάκης, σταμάτησε εντυπωσιακά τους Μπέιλι και Ντιαμπί! (vids)
Κινδυνεύει το αήττητο της Λεβερκούζεν: Προβάδισμα για την Ρόμα! (vid)
Δεν χαμπαριάζει ο Κριστιάνο, έφτασε τα 53 γκολ φέτος! (vid)
Αταλάντα: Ο Λούκμαν την στέλνει τελικό και το Μπέργκαμο πήρε «φωτιά»! (vid)
Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!
ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με Ελ Κααμπί, έβαλε στα δίχτυα και τον Μαρτίνες! (vid)
Ο Μαλντίνι «υποκλίθηκε» στην Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Ρούντιγκερ άνοιξε τα «χαρτιά» του για το μέλλον!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ σε συνέντευξη του έσπευσε να τονίσει πως δεν έχει να κάνει τίποτα με τη φημολογία για το μέλλον του, ενώ εξέφρασε τη χαρά του στην Τσέλσι κι αποθέωσε τον Τόμας Τούχελ.

Ο Ρούντιγκερ άνοιξε τα «χαρτιά» του για το μέλλον!

Αναμφίβολα ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ήταν από τους παίκτες που επωφελήθηκαν περισσότερο από την έλευση του Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι. Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε στους «μπλε» σε μια, ομολογουμένως, περίεργη περίοδο. Κι αυτό γιατί οι Λονδρέζοι ήταν ασταθείς αμυντικά και τα αποτελέσματα τους δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά. Στο πρόσωπο του συμπατριώτη του, όμως, ο 48χρονος τεχνικός βρήκε τον κεντρικό αμυντικό που χρειαζόταν. Γι’ αυτό, άλλωστε και τον έβγαλε από τη «ναφθαλίνη» και τον τοποθέτησε στην αμυντική του τριάδα. Μια απόφαση για τον οποία δικαιώθηκε πλήρως.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ρούντιγκερ έγινε σχεδόν… αλάνθαστος και ήταν από τους «πυλώνες» της κατάκτησης του Champions League. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, το μέλλον του στην Τσέλσι είναι «θολό». Βλέπετε, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο ίδιος φερόταν να θέλει να… κεφαλαιοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο, είτε στους «μπλε», είτε κάπου αλλού. Ωστόσο, σε συνέντευξη του στην «Guardian», ο Γερμανός στόπερ τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει να κάνει τίποτα με τη φημολογία γύρω από το όνομα του και πως οι συζητήσεις του με την Τσέλσι συνεχίζονται.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρούντιγκερ

Ρούντιγκερ: «Συζητάω με την Τσέλσι – Δεν έχω τίποτα να κάνω με τη φημολογία»

Παράλληλα, ο Ρούντιγκερ δήλωσε χαρούμενος στους «μπλε» και αφοσιωμένος στα όσα κάνει εντός γηπέδου. Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο 28χρονος στόπερ δεν θα μπορούσε παρά να αποθεώσει τον Τόμας Τούχελ. Όπως τόνισε, ο συμπατριώτης του τεχνικός, του έδωσε μια «νέα ζωή», ζητώντας του απλά να κάνει τα πράγματα στα οποία είναι καλός εντός αγωνιστικού χώρου, βγάζοντας έτσι τον καλύτερο εαυτό του.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω χαρούμενος εδώ (σ.σ Τσέλσι) και ο κόσμος μπορεί να το δει αυτό. Όσον αφορά το συμβόλαιο μου, συζητώ με την ομάδα. Αυτό δεν είναι για τα αυτιά κανενός. Είναι όπως ακριβώς είχα πει και μετά το Euro, ότι θα υπάρξουν συζητήσεις. Υπήρξε μια συνομιλία ανάμεσα στην Μαρία (Γκρανόφσκαϊα) και τον ατζέντη μου. Έχουμε μια κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τώρα και δεν έχω τίποτα να κάνω με τη φημολογία. Αυτό δεν είναι στο μυαλό μου τώρα. Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω γιατί γι’ αυτό ξυπνάω κάθε πρωί», ανέφερε ο Ρούντιγκέρ και μίλησε για τον Τούχελ:

«Ο Τούχελ μου έδωσε μια νέα ζωή. Δεν μπορώ να πω ότι μου είπε: “Πρέπει να είσαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά και θα μιλάει στα αποδυτήρια”. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Μου αρέσει να τα δείχνω όλα μέσα στο γήπεδο. Μου είπε απλά τι περιμένει από εμένα, δηλαδή το φυσικό μου παιχνίδια, να είμαι δυναμικός, να είμαι ηγέτης».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ