ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Σειρήνες» από Αγγλία για τον… φευγάτο Αζάρ!

Ο Εντέν Αζάρ μοιάζει... φευγάτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη η πρώην του, Τσέλσι και η Νιούκαστλ φέρονται έτοιμες να εκμεταλλευθούν την κατάσταση.

«Σειρήνες» από Αγγλία για τον… φευγάτο Αζάρ!

Όντας πλέον στον τρίτο του χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης, δύσκολα μπορεί να πει κανείς ότι ο Εντέν Αζάρ έχει εντυπωσιάσει. Κάθε άλλο, μάλιστα. Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών τον έχουν κρατήσει για καιρό εκτός, χωρίς να μπορεί να βρει ρυθμό. Έτσι, ακόμα κι όταν έπαιζε, ο Βέλγος ήταν μια «σκιά» του καλού εαυτού του. Πλέον δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα τον παίκτη που εντυπωσίαζε με την Τσέλσι και… ανάγκασε τη «βασίλισσα» να πληρώσει σχεδόν 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Βέβαια, στο ξεκίνημα της θητείας του Κάρλο Αντσελότι τα πράγματα έμοιαζαν να αλλάζουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ένας νέος τραυματισμός του Αζάρ το παιχνίδι της εθνικής Βελγίου με την Γαλλία για το Nations League τον άφησε εκτός από το Clasico. Παράλληλα, στην επιστροφή του κόντρα στην Οσασούνα ήταν σχεδόν… απελπιστικός. Την ίδια στιγμή και ο Ιταλός τεχνικός μοιάζει να χάνει την εμπιστοσύνη του στον 30χρονο άσο. Έτσι και ο ίδιος σκέφτεται ολοένα και περισσότερο την αποχώρηση του, όπως και η Ρεάλ. Σύμφωνα με το «ESPN» ήδη η… πρώην του, Τσέλσι, αλλά και η Νιούκαστλ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αζάρ

Η Ρεάλ «ψάχνεται» και αυτή να πουλήσει τον Αζάρ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η «βασίλισσα» θέλει να μαζέψει χρήματα για να κυνηγήσει την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά και να ανοίξει «χώρο» για τον Κίλιαν Μπαπέ. Έτσι, δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο πώλησης του Αζάρ. Την ίδια στιγμή και ο Βέλγος άσος βλέπει πως η παραμονή του στη Μαδρίτη δεν του… βγαίνει. Πλέον έχει χάσει και την θέση του στην ενδεκάδα, την οποία είχε στην αρχή της σεζόν και μοιάζει έτοιμος να τσεκάρει προτάσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρεάλ ψάχνει ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Αζάρ, θέλοντας να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη… χασούρα της. Η Τσέλσι, στην οποία πέρασε τα καλύτερα του χρόνια ο Βέλγος εμφανίζεται ως το φαβορί. Αρκεί, βέβαια, να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της. Ωστόσο, υπάρχει και η προοπτική της Νιούκαστλ, που έχει πλέον τα χρήματα για να κυνηγήσει τέτοιες περιπτώσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως λίγο καιρό πριν πέρασε στα χέρια Σαουδαράβων επενδυτών. Όπως και να έχει, πάντως, το μέλλον του Αζάρ στη Ρεάλ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι… μετέωρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ