ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Αλέγκρι: «Είμαστε μία ομάδα για τη μέση της βαθμολογίας»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας για τη φετινή εικόνα της Γιουβέντους μετά τη νέα ήττα από τη Βερόνα με 2-1.

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Αλέγκρι: «Είμαστε μία ομάδα για τη μέση της βαθμολογίας»

Η Γιουβέντους ηττήθηκε χθες (30/10) για 4η φορά τη φετινή σεζόν. Η Βερόνα την κέρδισε με 2-1 και η «μεγάλη κυρία» υποχώρησε στην 9η θέση της Serie A με 15 βαθμούς. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με τις δυνατότητες της ομάδας του, με βάση τα όσα παρουσιάζει στο γήπεδο.

«Τα λόγια δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή. Είμαστε σε άσχημη κατάσταση, πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα ότι αυτή τη στιγμή είμαστε μια ομάδα για τη μέση της βαθμολογίας. Μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση με λίγη περισσότερη αποφασιστικότητα και ποιότητα. Θα συρθούμε έξω από αυτή την κατάσταση. Δεν έχει νόημα να λυπόμαστε τον εαυτό μας, αυτό δεν θα βοηθήσει, απλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και τότε τα πράγματα θα λυθούν από μόνα τους» είπε αρχικά ο Αλέγκρι στο DAZN.

Έλλειψη μαχητικότητας βλέπει ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους έχει δεχθεί 15 γκολ μετά από 11 αγωνιστικές. Πρόκειται για το χειρότερο απολογισμό από τη σεζόν 1961-62. Παράλληλα, η Γιουβέντους έχει σκοράρει μόλις 15 γκολ και έχει συλλέξει 15 βαθμούς.

«Είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θες στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να αντιδράσουμε με υπερηφάνεια και αποφασιστικότητα. Έπρεπε να παίξουμε σαν ομάδα που είχε έναν βαθμό, και το κάναμε, τώρα πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα που έχει 15 βαθμούς. Συνειδητοποιήσαμε ότι η Βερόνα επρόκειτο να πάει το ματς στη δύναμη. Οπότε αν δεν τους συναντήσεις σε αυτό το επίπεδο, θα χάσεις. Το να φοράμε τη φανέλα της Γιουβέντους δεν μας εγγυάται ότι πρέπει να νικήσουμε τις ομάδες στη μέση της βαθμολογίας. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε βαθμό και να το κάνουμε με τη σωστή ποδόσφαιρο»

«Καλύτερη η Βερόνα από μας»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μάλιστα, δε δίστασε να παραδεχτεί ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του δεν είναι καλύτερη από τη Βερόνα.

«Η Βερόνα ήξερε ότι έτσι έπρεπε να παίξουν για να νικήσουν τη Γιουβέντους. Το λάθος μας ήταν να υποθέσουμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τη Βερόνα, και αυτή τη στιγμή δεν είμαστε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε και σε σημάδια αλαζονείας της ομάδας του, που έδειξε μετά από σειρά από νίκες με 1-0. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι η υπόθεση τίτλος για τη «Γιούβε» σχεδόν τέλειωσε μετά την ήττα.

«Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα που να έχει κερδίσει ποτέ χωρίς να σέβεται τους αντιπάλους της. Μας λείπει αυτή η επιθυμία να το παλέψουμε, γιατί τα παιχνίδια είναι μια μάχη. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα, απλά πρέπει να μείνουμε σιωπηλοί και να δουλέψουμε σκληρά για να αποδειχτούμε στο γήπεδο. Το Σκουντέτο; Σήμερα ήταν σχεδόν το τελευταίο βήμα για αυτό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ