ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ίντερ

Η Ίντερ είναι ωραία γιατί έχει… Κορέα! (vid)

Στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, ο Χοακίν Κορέα χτύπησε δύο φορές την Ουντινέζε και χάρισε τη νίκη στην Ίντερ.

Η Ίντερ είναι ωραία γιατί έχει… Κορέα! (vid)

Με τον Χοακίν Κορέα να καθαρίζει τη… μπουγάδα, η Ίντερ πέρασε αρκετά ζόρικα το εμπόδιο της Ουντινέζε για την 11η αγωνιστική της Serie A. Πάλεψαν για ένα ημίχρονο οι «μπιανκονέρι» αλλά ο Αργεντινός επιθετικός τους… έκλεισε το σπίτι.

Ο Σιλβέστρι έβαλε stop στην Ίντερ!

Από πολύ νωρίς η Ουντινέζε έδειξε πως θα έβαζε δύσκολα στην πρωταθλήτρια. όχι τόσο από την επίθεση της, αλλά από την συμπαγή της άμυνα. Αν και οι Μιλανέζοι είχαν την κατοχή της μπάλας, οι «μπιανκονέρι» έκλειναν τους χώρους τους. Η πρώτη απειλή της ίντερ ήρθε από τον Μπαρέλα, το οποίο από πλεονεκτική θέση δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 22′ ήταν η σειρά του Ρανόκια να απειλήσει, ενώ ο Μπαρέλα είχε ακόμα μια ευκαιρία στο 26 να σκοράρει. Ο Σιλβέστρι όμως δεν επέτρεψε παραβίαση μέχρι το ημίχρονο, προς απογοήτευση των γηπεδούχων.

Ο Κορέα επέστρεψε δυναμικά στην ενδεκάδα!

Πεισμωμένη να μην επιτρέψει άλλη απώλεια βαθμών, η Ίντερ θέλησε να σκοράρει πρώτη. Κάτι που τελικά κατάφερε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Κορέα, στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του, πέτυχε διάνα! Mετά από εξαιρετική κούρσα του, ο Αργεντινός πυροβόλησε τον Σιλβέστρι, τραντάζοντας τα δίχτυα.

Μόλις 8 λεπτά αργότερα, ο Χοακίν έκοψε πάλι από τα πλάγια και μέσα από την περιοχή χτύπησε για δεύτερη φορά την Ουντινέζε! Μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 είχε και ο Βιδάλ, ωστόσο δεν βρήκε στόχο. Στο 82′ ο Ντελοφέου μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η ομάδα του Ιντζάκι, 5η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για την Ουντινέζε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ