ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Κυρίαρχοι στη Ρώμη ο Ζλάταν και η παρέα του (vid)

Σπουδαίο διπλό για τη Μίλαν που επικράτησε με 2-1 της Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» χάρη στα γκολ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Φρανκ Κεσί.

Κυρίαρχοι στη Ρώμη ο Ζλάταν και η παρέα του (vid)

Η Μίλαν συνεχίζει την επιβλητική της πορεία στη Serie A. Νίκησε και τη Ρόμα μέσα στην έδρα της πιάνοντας εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας τη Νάπολι. Η νίκη της με 2-1 στο «Ολίμπικο» επί της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν σημαντική για πολλούς λόγους. Πρωταρχικός όμως είναι ότι η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι στην 1η θέση με 31 βαθμούς.

Σκόρερ της Μίλαν ήταν οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Φρανκ Κεσί. Ο Σουηδός σούπερ σταρ ήταν καταπληκτικός όσο αγωνίστηκε. Συνέβαλε τα μέγιστα όντας ο MVP της αναμέτρησης. Όχι μόνο σκόραρε το πρώτο γκολ, αλλά κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο. Μάλιστα, έβαλε και δεύτερο τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Για τη Ρόμα πέτυχε το γκολ ο Στεφάν Ελ Σαραουΐ.

Το ματς

Ο Πελεγκρίνι ξεκίνησε τις φάσεις στο παιχνίδι με ένα ωραίο δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Ο Ζλάταν όμως είχε κέφια και το έδειξε στο 26ο λεπτό. Ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Ρούι Πατρίσιο. Σκόραρε υποδειγματικά με «κεραυνό» κόντρα στον Πορτογάλο τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ. Γκολ Νο. 400 σε εγχώρια πρωταθλήματα και 150ό στη Serie A για τον 40χρονο σούπερ σταρ!

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ζλάταν συνεργάστηκε μαγικά με τον Ραφαέλ Λεάο. Ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ρόμα αντέδρασε με μια ευκαιρία του Πελεγκρίνι στις αρχές του δευτέρου μέρους. Λίγο πριν ο Ζλάταν σκοράρει ξανά με φοβερό γκολ δείγμα της τεράστιας κλάσης του. Ωστόσο, ξανά το VAR ακύρωσε σωστά το γκολ μιας και ο Σουηδός ήταν σε αντικανονική θέση. Ο ίδιος παίκτης πάντως κέρδισε πέναλτι στο 53ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Ιμπάνιες. Ο διαιτητής Μαρέσκα χρειάστηκε να δει το VAR, σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση. Εν τέλει σφύριξε πέναλτι και ο σπεσιαλίστας Κεσί έκανε το 0-2.

Στο 66ο λεπτό ήρθε η αποβολή του Τεό Ερνάντες, δίνοντας άλλο αέρα στο ματς. Ωστόσο, η Μίλαν κράτησε δυνατά τη Ρόμα εκτός στόχου. Οι Ρωμαίοι από την πλευρά τους δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Μείωσαν μάλιστα στο 93ο λεπτό με τον Ελ Σαραουΐ και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν. Αλλά ο Ταταρουσάνου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κάρλες Πέρες και διατήρησε το τρίποντο για τους «ροσονέρι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ