ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Αλέγκρι: «Σε πέντε μέρες καταστρέψαμε ό,τι χτίζαμε ένα μήνα!»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Ζενίτ τόνισε πως η Γιουβέντους με τα τελευταία της αποτελέσματα κατέστρεψε ό,τι έχτιζε με κόπο εδώ και καιρό.

Αλέγκρι: «Σε πέντε μέρες καταστρέψαμε ό,τι χτίζαμε ένα μήνα!»

Στα τέλη Μαΐου η Γιουβέντους ανακοίνωνε την επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέκγρι στην τεχνική της ηγεσίας. Μετά από μια καταστροφική σεζόν υπό τον Αντρέα Πίρλο, η «γηραιά κυρία» αποφάσιζε να γυρίσει στην… πεπατημένη. Ταυτόχρονα ήθελε και να διορθώσει το λάθος που έκανε το 2019 απομακρύνοντας τον. Άλλωστε, με τον Ιταλό τεχνικό στο «τιμόνι» πανηγύρισε πέντε σερί πρωταθλήματα κι έφτασε δυο φορές ως τον τελικό του Champions League. Στις τάξεις της ομάδας του Τορίνο ήλπιζαν πως με την επιστροφή του 54χρονου προπονητή θα γύριζαν και στη διεκδίκηση τίτλων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, το comeback του Αλέγκρι ως τώρα δεν είναι… ονειρικό. Η Γιουβέντους μετά την ήττα της από την Βερόνα (2-1) το Σάββατο (30/10) έμεινε στην 9η θέση της Serie A και στο -16 από την κορυφή. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε με «σκληρά» λόγια μετά την αναμέτρηση, ενώ ετοιμάζεται να… ξηλώσει αρκετούς παίκτες από την ομάδα. Ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζενίτ για την τέταρτη αγωνιστικών των ομίλων του Champions League την Τρίτη (2/11) ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε ξανά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του και τόνισε πως σε λίγες μόνο ημέρες κατέστρεψε ό,τι έχτιζε για έναν ολόκληρο μήνα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αλέγκρι

Αλέγκρι: «Το πρόβλημα μας έχει να κάνει με την προσέγγιση»

Ο Αλέγκρι εξέφρασε την απογοήτευση του για τα τελευταία αποτελέσματα κι έδωσε το σύνθημα για περισυλλογή στην ομάδα. Παράλληλα, τόνισε πως η Γιουβέντους δεν κερδίζει πλέον τα «νορμάλ» παιχνίδια, που θα μπορούσαν να της δώσουν τον τίτλο και σε αυτό φταίει η προσέγγιση της. Τέλος, ο Ιταλός προπονητής επισήμανε πως η «Γηραιά Κυρία» πλέον πρέπει να πάρει τα παιχνίδια της με τη σειρά και να βελτιωθεί στη συνέχεια της σεζόν.

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι, γιατί σε πέντε μέρες καταστρέψαμε ό,τι χτίζαμε ένα μήνα. Πρέπει να σκεφτούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε σκληρά. Με όλο τον σεβασμό, δεχτήκαμε 11 από τα 15 γκολ μας φέτος, από ομάδες του δευτέρου μισού της βαθμολογίας. Το πρόβλημα μας έχει να κάνει με την προσέγγιση του αγώνα. Για να κερδίσεις το πρωτάθλημα πρέπει να νικάς στα “νορμάλ” παιχνίδια κι εμείς δεν το έχουμε κάνει. Είναι πολύ εύκολο και πρέπει να το δουλέψουμε. Πρέπει να μείνουμε ήσυχοι και να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι.

Βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο να νικάς στη Γιουβέντους, αλλά το δουλεύουμε με την ομάδα και τους παίκτες. Σπαταλήσαμε ένα μήνα δουλειάς και καλών αποτελεσμάτων και τώρα ο στόχος μας είναι να περάσουμε τους ομίλους και μετά θα αφοσιωθούμε στην Φιορεντίνα. Πρέπει να αντιδράσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο», ανέφερε ο Αλέγκρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ