ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Έτοιμη να «χρυσώσει» τον Έμερι η Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή και ο Ουνάι Έμερι φέρεται πλέον να είναι το φαβορί, με την αγγλική ομάδα να μοιάζει έτοιμη να πληρώσει όσο όσο για εκείνον.

Έτοιμη να «χρυσώσει» τον Έμερι η Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ εδώ και λίγο καιρό έχει μπει και επισήμως στη νέα εποχή της. Κι αυτό γιατί στα μέσα Οκτωβρίου αποκτήθηκε από ένα κονσόρτιουμ Σαουδαράβων επενδυτών. Μια κίνηση που, αν μη τι άλλο, έχει αλλάξει πλέον την οικονομική δυναμική του συλλόγου. Οι «καρακάξες», πλέον, είναι η πλουσιότερη ομάδα στην Αγγλία, δεδομένου ότι ο Πρίγκηπας Πρίγκηπα Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν, που ηγήθηκε της εξαγοράς μετράει περιουσία ύψους 320 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, στις τάξεις της αγγλικής ομάδας ψάχνουν τη λύση σ’ ένα σημαντικό ζήτημα. Αυτό της εύρεσης του προπονητή που θα τους οδηγήσει στην εποχή αυτή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Άλλωστε από τη στιγμή της απόλυσης του Στιβ Μπρους, η Νιούκαστλ συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Premier League. Κάτι που οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να αλλάξει πάση θυσία. Εδώ και λίγο καιρό ο Πάουλο Φονσέκα έμοιαζε το φαβορί για την θέση. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάτρικ Μπέργκερ του «Sport1», αυτός που πλέον είναι ο… εκλεκτός των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο Ουνάι Έμερι. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο την Βιγιαρεάλ για να τον αποκτήσει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Πιέζει για την άμεση αγορά του Έμερι η Νιούκαστλ

Βλέπετε, ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με το «κίτρινο υποβρύχιο» ως το καλοκαίρι του 2023, όντας πλέον στον δεύτερο του χρόνο στην ομάδα. Μόλις πέρσι, μάλιστα, την οδήγησε στην κατάκτηση του Europa League, την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό ακριβώς είδαν και οι άνθρωποι της Νιούκαστλ και πείστηκαν ότι είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά. Μάλιστα, οι «καρακάξες» φέρονται να πιέζουν αρκετά για την άμεση απόκτηση του. Κι αυτό γιατί θέλουν να του δώσουν χρόνο να γνωρίσει την ομάδα στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Βέβαια, ο Έμερι μόνο… άγνωστος δεν είναι στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε, ο ίδιος είχε βρεθεί στον πάγκο της Άρσεναλ από το καλοκαίρι του 2018 ως και τον Νοέμβριο του 2019. Ο ίδιος την οδήγησε στην πέμπτη θέση της Premier League και στον τελικό του Europa League, όπου ηττήθηκε από την Τσέλσι, στην πρώτη του σεζόν. Ωστόσο, έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα στη δεύτερη του χρονιά απολύθηκε και λίγους μήνες αργότερα ανέλαβε τη Βιγιαρεάλ. Πλέον, μένει να φανεί αν θα δρομολογηθεί η επιστροφή του στην Αγγλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ