ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Μαντσίνι: «Στην Πρέμιερ Λιγκ θα γελούσαν με αυτήν την διαιτησία»

Ο στόπερ της Ρόμα, Τζιανλούκα Μαντσίνι, εξέφρασε τα σοβαρά του παράπονα για τη διαιτησία μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Μίλαν.

Μαντσίνι: «Στην Πρέμιερ Λιγκ θα γελούσαν με αυτήν την διαιτησία»

Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι της Ρόμα με τη διαιτησία στην αναμέτρηση κόντρα στη Μίλαν. Ο Μουρίνιο «έβραζε» μετά το τέλος του αγώνα ενώ και ο στόπερ των Ρωμαίων «Τζιανλούκα Μαντσίνι» προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Ειδικότερα, η Μίλαν κέρδισε με 2-1, ανοίγοντας το σκορ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Στη συνέχεια, ο Σουηδός φορ κέρδισε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι. Γι αυτό, η ομάδα διαιτησίας του VAR κάλεσε τον διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα, να επανεξετάσει την απόφαση. Ωστόσο, επέμεινε και δεν άλλαξε την απόφασή του. Έτσι, από τα 11 βήματα, ο Κεσί έκανε το 2-0.

Έπειτα, ο διαιτητής απέβαλε σωστά, τον Τεό Ερναντέζ αφήνοντας με 10 παίκτες τη Μίλαν. Έτσι, στο τελευταίο 20λεπτο, οι «ροσονέρι» πίεζαν για την ισοφάριση. Το μόνο που κατάφεραν, όμως, ήταν να μείωσουν στο τελικό 2-1 με τον Ελ Σαράουι.

Ωστόσο, οι «τζιαλορόσι» διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι του Κιερ στον Πελέγκρινι, το οποίο, όμως, κατά την ταπεινή μας άποψη θα ήταν υπερβολικό να δοθεί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι δηλώσεις του εκνευρισμένου με τη διαιτησία Μαντσίνι

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 25χρονος στόπερ της Ρόμα, τα «έβαλε» με τους διαιτητές.

«Μοιραζόμαστε την οργή του προπονητή, όλοι είδαν τα περιστατικά. Το πέναλτι στον Ιμπάνιεζ δεν ήταν πέναλτι σε καμία περίπτωση. Ο διαιτητής είπε να το δει ξανά στο VAR, παρόλα αυτά πήρε αυτή την απόφαση», είπε ο σέντερ μπακ Μαντσίνι στο DAZN.

«Οι αμυντικοί δεν επιτρέπεται να κάνουν τάκλιν, πρέπει να πηδάμε με τα χέρια πίσω από την πλάτη μας, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Μετά υπήρχε ένα τεράστιο πέναλτι στο τέλος όπου ο Κιέρ βρήκε τον Πελεγκρίνι στην κνήμη. Αυτό είναι πέναλτι, αλλά το VAR δεν επενέβη. Ήταν καθαρό. Οι διαιτητές έρχονται να μας μιλήσουν, λένε να είμαστε προσεκτικοί και αυτό κάνει όλους εμάς τους αμυντικούς να πρέπει να πηδάμε σαν πιγκουίνοι. Συνεχίζουν να λένε ότι δεν θέλουν να δίνουν τόσα πολλά πέναλτι, αλλά δίνουν τέτοια πέναλτι. Ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό τάκλιν μέσα στη μεγάλη περιοχή με δύο παίκτες να πηγαίνουν για την μπάλα. Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν ήταν καν σε θέση να σουτάρει» είπε αρχικά o 25χρονος στόπερ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: Οι διαιτητές μπορούν να κάνουν λάθη, όπως και οι παίκτες, είμαστε όλοι άνθρωποι. Ωστόσο, υπάρχουν πέντε διαιτητές ή κάτι τέτοιο στο VAR. Αν σε καλέσουν για να το δεις ξανά, σημαίνει ότι έχεις κάνει λάθος. Πήγα στον Μαρέσκα μετά το τελευταίο σφύριγμα και του είπα αυτό που σου είπα, ότι ήταν ένα κανονικό τάκλιν και ο Ιμπραΐμοβιτς δεν μπορούσε καν να σουτάρει.

Ο Μαντσίνι σημείωσε επίσης ότι ο Μαρέσκα είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα, δίνοντας κάρτες πολύ εύκολα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Είμαι κάποιος που παρακολουθεί πολύ ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι οι 12 κίτρινες κάρτες ήταν πάρα πολλές για αυτό το παιχνίδι. Κοιτάξτε την Πρέμιερ Λιγκ, θα γελούσαν αν τον διεύθυναν έτσι, ειδικά με αυτό το πέναλτι. Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού σε κανέναν, αλλά ειλικρινά, είναι σαν αστείο. Ο Κιερ δεν πήρε την μπάλα, πήρε μόνο τη γάμπα του Πελεγκρίνι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ