ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Δεν είναι ακόμα έτοιμος για την Μπάρτσα ο Τσάβι!»

Επικριτικός προς την επιλογή του Τσάβι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο παλαίμαχος παίκτης της, Χρίστο Στόιτσκοφ, τονίζοντας ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος.

«Δεν είναι ακόμα έτοιμος για την Μπάρτσα ο Τσάβι!»

Ο Τσάβι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρα «δέθηκε» με την Μπαρτσελόνα. Από τις ακαδημίες της ξεκίνησε κι εκεί πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του «ζωής». Άλλωστε, βρέθηκε εκεί 24 ολόκληρα χρόνια, τα 17 στην πρώτη ομάδα, κατακτώντας συνολικά 25 τίτλους. Έγινε θρύλος του συλλόγου και «ένα» με τον κόσμο του. Πλέον, ο Ισπανός ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα». Φυσικά, όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως προπονητής. Άλλωστε, από το 2019 όταν και «κρέμασε» τα εξάταπα του, έχει… καταπιαστεί με την προπονητική, έχοντας αναλάβει το πόστο στην Αλ Σαντ του Κατάρ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλέον, ο Τσάβι βρίσκεται μια «ανάσα» από την μεγάλη επιστροφή του, με μειωμένες μάλιστα απολαβές. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα το αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς λίγες ημέρες νωρίτερα, τονίζοντας ότι πάντοτε πίστευε στον Ισπανό τεχνικό. Η επιλογή 41χρονου, όμως, δεν φαίνεται να είναι η πιο σωστή στα μάτια όλων. Ο παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα, Χρίστο Στόιτσκοφ, μιλώντας στο «TUDN USA» τόνισε πως ο Τσάβι δεν είναι ακόμη έτοιμος για να αναλάβει τους Καταλανούς, ενώ επισήμανε ότι χρειάζεται δίπλα του και πιο «ψημένους» ανθρώπους για την ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσάβι

«Ο Γκουαρντιόλα είχε δίπλα του Κρόιφ, Μπεγκιριστάιν και Αλέξανκο, ο Τσάβι ποιον θα έχει;»

Μάλιστα, ο πάλαι ποτέ άσος των «μπλαουγκράνα» έφερε ως παράδειγμα τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Όπως ανέφερε ο νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, όταν βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα είχε δίπλα του ανθρώπους όπως ο Γιόχαν Κρόιφ, ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν και ο Αλεξάνκο, ενώ ο Τσάβι δεν έχει τέτοιες προσωπικότητες γύρω του. Παράλληλα, άσκησε κριτική στον Λαπόρτα, τονίζοντας πως έκανε… κωλοτούμπα όσον αφορά τον Ισπανό τεχνικό. Τέλος, μίλησε και για τις συμβουλές που έχει δώσει κατά καιρούς και ο ίδιος, αλλά και άλλοι παλαίμαχοι άσοι στην Μπαρτσελόνα, όσον αφορά τους προπονητές της και οι οποίες δεν εισακούστηκαν ποτέ.

«Πριν από τέσσερις μήνες ο Λαπόρτα έλεγε για τον Τσάβι ότι δεν ήταν έτοιμος κι έπρεπε να γίνει πιο έμπειρος. Σήμερα το πρωί ξύπνησε και είπε ότι ο Τσάβι είναι ο καλύτερος για την ομάδα. Ένας ακόμα θρύλος που θέλει να διώξει από την πίσω πόρτα; Γιατί για μένα ο Τσάβι δεν είναι έτοιμος ακόμα και θέλει δίπλα του και πιο προετοιμασμένους ανθρώπους. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε τον Γιόχαν Κρόιφ, τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν και τον Αλεξάνκο. Ήταν μαζί με αυτούς τους τρεις κάθε μέρα. Ο Τσάβι δίπλα σε ποιον θα καθίσει; Ποιος θα του δώσει συμβουλές; Σαν πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα εννοείται πως θέλω να πετύχει, γιατί είναι άνθρωπος της ομάδας.

Όταν ζητούν συμβουλές από εμάς ή κάποιες παρατηρήσεις, δίνουμε δύο ή τρία ονόματα. Τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Βαλβέρδε ήταν υπ’ ατμόν, όπως και όταν ήταν ο Σετιέν, είχαμε προτείνει κάποια ονόματα. Ο Αλέγκρι ήταν ελεύθερος, ο Κόντε ήταν ελεύθερος, ο Λοράν Μπλαν ήταν ελεύθερος. Είχαν βρεθεί σε μεγάλες ομάδες και είχαν υποφέρει σε αυτό. Η ομάδα, όμως, δεν έκανε την εύκολη επιλογή. Όταν δεν ακούνε, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους», ανέφερε ο Στόιτσκοφ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ