ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα ψωνίζει… χειμωνιάτικα μέσω Σπόρτινγκ!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι την απόκτηση του Πορτογάλου μπακ χαφ, Πέδρο Πόρο. Λέτε να μην του κάνουν το χατίρι οι «Πολίτες»;

Ο Γκουαρντιόλα ψωνίζει… χειμωνιάτικα μέσω Σπόρτινγκ!

Η Μάντσεστερ Σίτι και τη φετινή σεζόν επιδιώκει να κατακτήσει όλους τους διαθέσιμους στόχους. Μπορεί η Γούεστ Χαμ να πέταξε τους «Πολίτες» εκτός League Cup ωστόσο οι υποχρεώσεις της ομάδας του Γκουαρντιόλα συνεχίζουν να είναι πολλές. Ο Καταλανός τεχνικός ξέρει πως για να φθάσει αισίως μέχρι το τέλος της διαδρομής θα πρέπει να έχει ένα φρέσκο ρόστερ με αρκετές και ποιοτικές επιλογές.

Για τον λόγο αυτό σε κάθε μεταγραφικό παράθυρο φροντίζει να… φρεσκάρει την ομάδα του φέρνοντας στο Έτιχαντ ποδοσφαιριστές που έχουν να του δώσουν το κάτι διαφορετικό. Με το ίδιο σκεπτικό ο Πεπ θα πράξει και τον προσεχή Ιανουάριο. Στόχος της Μάντσεστερ Σίτι είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα όποια κενά παρατηρούνται στην ομάδα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σύμφωνα με την πορτογαλική Record ο νούμερο ένα στόχος της Μάντσεστερ Σίτι για τον χειμώνα είναι ο Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο 22χρονος μπακ χαφ έχει καταφέρει μέσα σε 1,5 χρόνο να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι πληθωρικές του εμφανίσεις συνέβαλαν πέρυσι τα μέγιστα προκειμένου η Σπόρτινγκ να φθάσει στην υπέρβαση. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Μαγεμένος με τον Πόρο ο Γκουαρντιόλα

Φέτος συνεχίζει να είναι το ίδιο εξαιρετικός τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στο κομμάτι της επίθεσης. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει παρακολουθήσει εκτενώς την εξέλιξη του παίκτη. Όπως τονίζει το δημοσίευμα ο Καταλανός  έχει δώσει πλήρη έκθεση στην Σίτι. Η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου με τη σειρά της έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά των Ιβήρων. Στόχος η μετακίνηση να κλείσει για τον Γενάρη. Η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Η Σπόρτινγκ θα παραχωρήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή της λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα νούμερο που η Μάντσεστερ Σίτι θα βγάλει με ευκολία από τα ταμεία της για να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ