ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Προτεραιότητα του Πογκμπά η επιστροφή στα… παλιά!

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα του την επιστροφή στη Γιουβέντους, με τις υψηλές απολαβές του να είναι ένα... θέμα.

Προτεραιότητα του Πογκμπά η επιστροφή στα… παλιά!

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Πολ Πογκμπά βρέθηκε σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια. Κάτι λογικό, μιας και το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το καλοκαίρι του 2022. Έτσι, πολλές ομάδες τον προσέγγισαν θέλοντας να τον αποκτήσουν σε τιμή… ευκαιρίας, αν οι «κόκκινοι διάβολοι» τον πουλούσαν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα προσπαθεί εδώ και καιρό να τον πείσει να ανανεώσει. Χωρίς, ωστόσο, να έχει κάποιο αποτέλεσμα ως τώρα. Ο Γάλλος μέσος ξεκίνησε… εκρηκτικά τη σεζόν, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η απόδοση του Πογκμπά είναι τραγική, όπως και συνολικά της Γιουνάιτεντ. Αποκορύφωμα όλων, φυσικά, η αποβολή του από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (0-5), με απευθείας κόκκινη κάρτα δεκαπέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Πέραν των τραγικών του εμφανίσεων, ο ίδιος φέρεται εδώ και καιρό να έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει τελικά ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στη Γιουβέντους. Οι απολαβές του, όμως, είναι ένα «αγκάθι» για την ιταλική ομάδα που έχει… ατού.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Ο Πογκμπά θέλει Γιουβέντους κι εκείνη μαζεύει χρήματα

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Πογκμπά ήδη γνωστοποίησε στον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα την πρόθεση του. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έβαλε στον «πάγο» Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν που είχαν επίσης εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Η πλευρά της «Γηραιάς Κυρίας» σαφέστατα είναι ικανοποιημένη από την τροπή των πραγμάτων. Άλλωστε, έκανε την προσπάθεια της να τον αποκτήσει και το καλοκαίρι. Πλέον, όμως, οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να συνεχίζουν τις συζητήσεις τους, ενόψει Ιανουαρίου. Τότε, δηλαδή που ο Γάλλος άσος θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Βέβαια, για την Γιουβέντους το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι οι απολαβές του. Κι αυτό γιατί ο Πογκμπά έχει πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ το χρόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα ποσό που μπορεί να ισοφαρίσει και η Ρεάλ. Ένα  ποσό που η ιταλική ομάδα δύσκολα μπορεί να διαθέσει. Ωστόσο, έχει τα δικά της ατού. Από τη μια η φορολογία στην Ιταλία είναι κατά τι μικρότερη από Αγγλία και Ισπανία. Κάτι που σημαίνει ότι τα 14 εκατ. του Γάλλου θα είναι 21 εκατομμύρια μικτά, έναντι 28 που θα ήταν στις άλλες δυο χώρες. Παράλληλα, η πιθανή πώληση του Άαρον Ράμσεϊ τον Ιανουάριο θα δώσει εξτρά χρήματα στην «Γιούβε», αλλά και θα ελευθερώσει 8 εκατομμύρια ευρώ από το μισθολόγιο της. Χρήματα ικανά να βοηθήσουν στην απόκτηση του Πογκμπά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ