ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: «Έχω υπάρξει άδικος με τον Χάντσον-Οντόι»

Ο τρόπος που ο Χάντσον Οντόι προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του Τόμας Τούχελ, έχουν κάνει τον Γερμανό να θεωρεί «άδικες» τις τακτικές του για τον Άγγλο εξτρέμ.

Τούχελ: «Έχω υπάρξει άδικος με τον Χάντσον-Οντόι»

Στην παραδοχή πως έχει υπάρξει σχετικά άδικος με τον Χάντσον Οντόι όσο βρίσκεται στην Τσέλσι, προχώρησε ο Τόμας Τούχελ. Ειλικρινής όπως πάντα, ο τεχνικός των «μπλε», θεωρεί πως τα συστήματα του έχουν «αδικήσει» μερικές φορές τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος αναγκάζεται να παίξει εκτός θέσης.

Πριν από μερικά χρόνια ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι θεωρούταν το επόμενο μεγάλο όνομα των Αγγλικών γηπέδων. Ωστόσο μάλλον ο νεαρός εξτρέμ επαναπαύθηκε, βλέποντας μια μεγάλη πτώση στην αγωνιστική του απόδοση. Πλέον, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει ανεβάσει πάλι την απόδοση του και προσπαθεί να μπει πάλι στα πλάνα του Τόμας Τούχελ.

Ο Τούχελ έπεισε τον Οντόι να μείνει και να παλέψει!

Ο Γερμανός προπονητής, πέρα από την αναγέννηση της Τσέλσι, έφερε και νέες τακτικές στο Λονδίνο. Η αγαπημένη του διάταξη με 3 αμυντικούς, έφερε αρκετές αλλαγές στο σχήμα της βασικής ενδεκάδας. Πλέον, με γουίνγκμπακς αντί για εξτρέμ, πολλοί από τους παίκτες του ρόστερ έπρεπε να προσαρμοστούν για να καταφέρουν να «επιζήσουν» υπό τις οδηγίες του Γερμανού. Και ένας εξ αυτών ήταν ο Χάντσον Οντόι. Αν και το καλοκαίρι έφτασε κοντά στην έξοδό του, ο Τούχελ τον έπεισε να μείνει και να προσπαθήσει, κατι που πλέον αποφέρει καρπούς.

«Χτίζουμε την ομάδα και ο Χάντσον είναι ένα κομμάτι του παζλ. Πίστευε ότι δεν θα βρει λεπτά και σκέφτηκε πως κάπου αλλού θα ήταν ευκολότερα» ανέφερε ο Τούχελ, συνεχίζοντας. «Του είπα πως κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση αν γίνει. Βασιζόμασταν στη δική του συνεισφορά και βασιζόμασταν στο ότι θα αποδεχθεί τον ρόλο του. Υπάρχει ακόμα τεράστια πρόοδος για αυτόν στον σύλλογο».

Ακόμα, ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε το δικό του «λάθος». «Ήταν πάντα δίκαιο να τον βάζω να αγωνίζεται ως δεξί γουίνγκμπακ; Όχι, μάλλον όχι. Όμως αυτό χρειάστηκε να κάνει για την ομάδα και το έκανε. Πάντα ήταν θετικός και έδειχνε το σωστό πνεύμα. Με τους τραυματισμούς που είχαμε, κατάφερε να καλύψει το κενό. Και έχει πετύχει αυτό που θέλαμε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ