ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο αναπόφευκτος Κριστιάνο έσωσε ξανά το τομάρι της Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λύτρωσε ξανά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του, στο ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο την Αταλάντα.

Ο αναπόφευκτος Κριστιάνο έσωσε ξανά το τομάρι της Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσίασαν προβληματικό πρόσωπο αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε για πολλοστή φορά το τομάρι τους. Με πρωταγωνιστή τον Ντούβαν Ζαπάτα, οι «μπεργκαμάσκι» ήλεγχαν πλήρως το παιχνίδι αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Πορτογάλο.

Το τελικό 2-2 διατήρησε τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή του ομίλου. Εκεί συγκατοικεί μαζί με τη Βιγιαρεάλ με 7 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα με 5 πόντους βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη καλή ευκαιρία έπεσε στα πόδια του Μακτομινεϊ, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή αλλά το σουτ του κόντραρε και σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι στο 5ο λεπτό.

Η Μάντσεστερ περίμενε την αντίπαλο της στο δικό της μισό χωρίς να πιέζει ψηλά. Την ίδια, ώρα, η Αταλάντα είχε τη μπάλα στα πόδια της και έψαχνε κενούς διαδρόμους.

Κάπως έτσι, έφτασε στο 1-0 στο 12ο λεπτό. Ο Ζαπάτα γύρισε για τον Ίλισιτς στο ύψος της περιοχής, ο οποίος πλάσαρε χαλαρά. Ωστόσο, ο Ντε Χέα με ένα τραγικό λάθος δεν κατάφερε να μπλοκάρει μία φαινομενικά εύκολη μπάλα, με συνέπεια να γίνει το 1-0.

Το σύστημα του Σόλσκιερ (3-5-2) με τα πρόσωπα που είχε επιλέξει έμοιαζε να μην αποδίδει. Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν ασύνδετοι επιθετικά και ευάλωτοι στην άμυνα. Πογκμπά και Ράσφορντ δεν βρίσκονταν σε καλή κατάσταση. Από ένας λάθος του Γάλλου μέσου, μάλιστα, ο Ζαπάτα άγγιξε το 2-0 αλλά ο Μπαγί του έβαλε ένα αυτοκρατορικό μπλοκ.

Η Αταλάντα ήλεγχε πλήρως το ματς αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Κριστιάνο έβγαλε ξανά τα κάστανα από τη φωτιά. Στη πρώτη ωραία συνδυαστική επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μπρούνο βρήκε με τακουνάκι τον Ρονάλντο, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-1.

Ο λυτρωτής Κριστιάνο ξελάσπωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυναμικά. Έτσι, σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρούνο να σουτάρει πάνω στα σώματα από πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο, η Αταλάντα ανέκτησε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό. Μετά από ψηλή μπαλιά στην πλάτης της άμυνας, ο Ζαπάτα βγήκε απέναντι από τον Ντε Χέα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα στη δημιουργία, με συνέπεια να περάσει στο γήπεδο ο Μάτιτς και ο Καβάνι στη θέση των Πογκμπά και Ράσφορντ αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, ο Μπαγί πραγματοποιούσε μυθικό ματς για τη Γιουνάιτεντ, «βάζοντας στην τσέπη του» τον Ντούβαν Ζαπάτα. Αυτό, όμως, δεν έφτανε για τη Γιουνάιτεντ, η οποία έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο, τα μπακ της δεν έδιναν το πλάτος και η Γιουνάιτεντ αδυνατούσε να απειλήσει από τον άξονα.

Εκεί που η ήττα έμοιαζε αναπόφευκτη, ο Κριστιάνο ήρθε σαν από μηχανής θεός να σώσει την κατάσταση. Ειδικότερα, στο 90ο λεπτό με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

    1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 7
    2. Βιγιαρεάλ: 7
    3. Αταλάντα: 5
    4. Γιουνγκ Μπόις: 3

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ