ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Το ευρωπαϊκό παραμύθι της Μίλαν έχει… Δράκο (vid)

Όσο και να ήθελε η Μίλαν να πάρει τη νίκη... δεν μπορούσε! Η Πόρτο στάθηκε εξαιρετικά στο Σαν Σίρο, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και κράτησε τους «Ροσονέρι» ουραγούς του ομίλου τους.

Το ευρωπαϊκό παραμύθι της Μίλαν έχει… Δράκο (vid)

Τέταρτο παιχνίδι του ομίλου και η Μίλαν δεν γεύτηκε και πάλι τη χαρά της νίκης. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αναδείχθηκε ισόπαλη στο Σαν Σίρο με τη Πόρτο (1-1) και παρέμεινε τελευταία του ομίλου της. Λουίς Ντίας το γκολ για τους «Δράκους», με αυτογκόλ του Μπεμπά έφερε το ματς στα ίσια η Μίλαν.

Το ματς

Η Μίλαν φιλοξένησε στο Σαν Σίρο την Πόρτο σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αναζητούσε μονάχα τη νίκη. Το «τρίποντο» που θα την έδινε ελπίδες για να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Οι Πορτογάλοι από την άλλη όντας σε καλύτερη μοίρα ήθελαν να φύγουν από το Μιλάνο με θετικό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες για τους φιλοξενούμενους δεν άργησαν να γίνουν ευνοϊκές.

Μόλις στο 6′ οι «Δράκοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ χάρις το πείσμα του Λουίς Ντίας. Ο Κολομβιανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Μίλαν και από κοντά νίκησε τον Ταταρουσάνου κάνοντας το 0-1. Το τέρμα αυτό έφερε εξαρχής τους Μιλανέζους σε δύσκολη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχνα πιο σταθεροί στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο και να ήθελε η Μίλαν δεν μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή

Η ομάδα του Σέρχιο Κονσεισάο διατηρούσε με ευκολία το προβάδισμα της καθώς η Μίλαν αδυνατούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση. Τονάλι, Μπενασέρ και Λεάο κινήθηκαν αρκετά με αλλά και χωρίς τη μπάλα προκαλώντας προβλήματα στην αμυντική διάταξη της Πόρτο. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε αλλά μέσω του παίκτη της Πόρτο, Μπεμπά. Ο Καλούλου έκανε την παράλληλη πάσα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο αμυντικός της Πόρτο βρήκε την μπάλα και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του στο 61′.

Με ένα μισάωρο να απομένει μέχρι το φινάλε η Μίλαν πίστεψε πως μπορούσε να φθάσει στην ολική ανατροπή. Η Πόρτο όμως δεν άφησε στην ουσία πολλά περιθώρια. Με στιβαρή άμυνα και τον Πέπε πρωταγωνιστή σε όλες τις μονομαχίες οι «Δράκοι» κατάφεραν να διαχειριστούν με σχετική ευκολία το θετικό αποτέλεσμα. Μοιραία το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Ένα αποτέλεσμα που όπως είπαμε δεν βοηθά τη Μίλαν, μιας και οι «Ροσονέρι» παραμένουν τελευταίοι στον όμιλό τους. Αντίθετα η Πόρτο έφθασε τους πέντε βαθμούς και προσωρινά βρίσκεται στη 3η θέση μπροστά από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ