ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τον Μπενζεμά δεν τον… σκιάζει Σαχτάρ καμιά! (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε το «όπλο» του και με δύο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια... ζόρικη νίκη κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-1). Ξεπέρασε τα 1000 γκολ στο Champions League η «βασίλισσα».

Τον Μπενζεμά δεν τον… σκιάζει Σαχτάρ καμιά! (vid)

Στο παιχνίδι της Ουκρανίας η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… πάρτι κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, επικρατώντας με 5-0. Ωστόσο, στο ματς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η ουκρανική ομάδα πήγε να πουλήσει ακριβά το «τομάρι» της. Όσο, όμως η «βασίλισσα» έχει τον Καρίμ Μπενζεμά δεν φοβάται κανέναν! Με δύο τέρματα ο Γάλλος φορ την οδήγησε στην νίκη (2-1), δίνοντας της τεράστιο προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου. Ξεπέρασαν τα 1000 γκολ στο Champions League οι Μαδριλένοι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μπενζεμά το… 1000άρι, η Σαχτάρ τις εντυπώσεις

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και πλησίασε στο γκολ στο 6′. Ο Βάσκεθ συνδυάστηκε ωραία με τον Μόντριτς, με τον Τρουμπίν να κάνει τρομερή απόκρουση στο τετ-α-τετ με τον Κροάτη. Η Σαχτάρ αντέδρασε και «απάντησε» στις μεγάλες ευκαιρίες τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν γρήγορα στην κόντρα και ο Πάτρικ σούταρε δυνατά, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Κουρτουά. Στο 14′, όμως, η «βασίλισσα» πήρε το προβάδισμα. Ο Μάρλον έκανε τραγικό λάθος, ο Βινίσιους έκλεψε την μπάλα και την γύρισε στον Μπενζεμά που έκανε το 1-0 σε κενή εστία, πετυχαίνοντας το 1000ό γκολ των Μαδριλένων στο Champions League!

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα η Ρεάλ απείλησε ξανά. Ο Βάσκεθ έστρωσε στον Μόντριτς, που σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Τρουμπίν να διώχνει με το πόδι. Η ουκρανική ομάδα, πάντως, προσπάθησε να είναι πιο επιθετική και πλησίασε στην ισοφάριση στο 32′. Ο Μούντρικ έβγαλε ωραία κάθετη στον Φερνάντο, που πλάσαρε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Επτά λεπτά αργότερα, όμως, η Σαχτάρ δεν λάθεψε. Ο Πάτρικ έστρωσε ωραία με το στήθος στον Φερνάντο έπειτα από βαθιά μπαλιά και ο Βραζιλιάνος με «κεραυνό» ισοφάρισε σε 1-1! Αυτό ήταν μάλιστα και το πρώτο γκολ της ουκρανικής ομάδας στο φετινό Champions League.

Μάλιστα, στο 45′ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και στην ανατροπή. Ο Πάτρικ έβγαλε κάθετη στον Φερνάντο που έφυγε απέναντι από τον Κουρτουά, με τον Βέλγο να τον νικάει στο τετ-α-τετ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Με γκολ «μαγεία» λυτρώθηκε η Ρεάλ

Η Σαχτάρ μπήκε πιο δυνατά και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Κασεμίρο να σταματάει με την… πλάτη το επικίνδυνο πλασέ του Φερνάντο στο 53′. Οκτώ λεπτά αργότερα, όμως, ήταν η Ρεάλ αυτή που πήρε ξανά το προβάδισμα μ’ ένα απίθανο γκολ. Κασεμίρο και Βινίσιους «έκρυψαν» την μπάλα με τον νεαρό να την στρώνει στον Μπενζεμά που πλάσαρε σωστά για το 2-1! Αυτό ήταν το γκολ υπ’ αριθμόν 75 για τον Γάλλο φορ, που έγινε μόλις ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό στο Champions League μετά τους Μέσι, Ρονάλντο και Λεβαντόφσκι.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε αισθητά, με τους Ουκρανούς να προσπαθούν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Κάτι που πλησίασε στο 75′. Ο Στεπανένκο βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κουρτουά. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπενζεμά από το ύψος της περιοχής τρία λεπτά αργότερα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουρτουά κράτησε όρθια τη Ρεάλ, αποκρούοντας του σουτ του Σουντάκοφ, με το 2-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Με τη νίκη αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο κι έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Από την άλλη η Σαχτάρ έμεινε μόλις στον έναν βαθμό και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για την ουκρανική ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (66′ Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Βάσκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά (80′ Γιόβιτς).

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ροντρίγκο Ντε Τσέρμπι): Τρουμπίν, Ντοντό, Μάρλον, Ματβιένκο, Ισμαΐλι, Στεπανένκο (80′ Σουντάκοφ), Τέτε (80′ Μάρλος), Μαϊκόν, Πάτρικ (80′ Αντόνιο), Μούντρικ (71′ Σόλομον), Φερνάντο (86′ Ντεντίνιο).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ