Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Ανανέωσε το «αστεράκι» της στα στόπερ η Τσέλσι (pic)
Τσέλσι

Επίσημο: Ανανέωσε το «αστεράκι» της στα στόπερ η Τσέλσι (pic)

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως έφτασε στην ανανέωση του συμβολαίου του Τρέβο Τσαλόμπα, με τον Άγγλο στόπερ να υπογράφει έως το 2026.

04.11.2021 | 19:30

Σιγά μην τον άφηνε έτσι… Η Τσέλσι προχώρησε στην ανανέωση του Τρέβο Τσαλόμπα. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους μπλε του Λονδίνου το οποίο έχει διάρκεια έως το 2026. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης έχει μείνει ικανοποιημένη από την απόδοση του ποδοσφαιριστή. Έτσι, αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες για να τον ανανεώσει.

Ο Τσαλόμπα έχει κάνει καριέρα μέχρι στιγμής σε Χάντερσφιλντ και Ίπσουιτς από Αγγλία. Πέρα από τα σύνορα, έχει αγωνιστεί στη Λοριάν. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι ο γεννημένος στη Σιέρα Λεόνε ποδοσφαιριστής.

Φέτος ο νεαρός στόπερ έχει παίξει σε δέκα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Στην Premier League μετράει έξι συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει δυο γκολ. Το ένα στην πρεμιέρα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και το άλλο κόντρα στη Σαουθάμπτον. Και στα δυο παιχνίδια αυτά η Τσέλσι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version