ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Νιούκαστλ βρήκε τον… εκλεκτό για τον πάγκο της! (pic)

Η Νιούκαστλ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έντι Χάουι για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσίας, με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Η Νιούκαστλ βρήκε τον… εκλεκτό για τον πάγκο της! (pic)

Πάει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που η Νιούκαστλ πέρασε στα χέρια Σαουδαράβων επενδυτών. Μια κίνηση που άλλαξε την οικονομική δυναμική του αγγλικού συλλόγου. Κι αυτό γιατί πλέον είναι, μακράν του δεύτερης, η πιο πλούσια ομάδα σε ολόκληρο το Νησί. Κάτι που δεδομένα μπορεί να ανοίξει αρκετές «πόρτες» για τις «καρακάξες». Ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει εδώ και λίγο καιρό τη νέα διοίκηση είναι το θέμα του προπονητή. Εξάλλου, η σεζόν «τρέχει» και ήδη η ομάδα απειλείται με υποβιβασμό από την Premier League, ένα ενδεχόμενο που θα πάει αρκετά πίσω το πλάνο τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Στιβ Μπρους αποτέλεσε παρελθόν στα τέλη Οκτωβρίου και ήδη έχει υπάρξει μια… παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο της Νιούκαστλ. Μόλις το μεσημέρι της Τετάρτης (3/11) το πρώτο φαβορί για την θέση, Ουνάι Έμερι, «έριξε» άκυρο, μέσο μηνύματος του στα Social Media. Το ίδιο έκανε και ο Έρικ Τεν Χαγκ λίγο καιρό νωρίτερα, ενώ και ο Αντόνιο Κόντε που είχε ακουστεί, κατέληξε στην Τότεναμ. Οι «καρακάξες», όμως, δεν… πτοήθηκαν και βρήκαν τελικό τον εκλεκτό τους στο πρόσωπο του Έντι Χάουι. Σύμφωνα με τον έγκυρο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μάλιστα, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Το παρελθόν του Χάουι και το πλάνο του εντυπωσίασαν τη Νιούκαστλ

Όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Πάουλο Φονσέκα ήταν αυτός που βρέθηκε εσχάτως κοντά στη Νιούκαστλ. Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν έφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι «καρακάξες» στράφηκαν στον Χάουι. Σύμφωνα με το «Skysports», ο Άγγλος προπονητής εντυπωσίασε τους ιθύνοντες του συλλόγου με το λεπτομερές πλάνο του και τις ιδέες για το μέλλον. Άλλωστε, ο ίδιος δεν είναι κάποιος… τυχαίος. Από το καλοκαίρι του 2012 ως και το 2020 βρισκόταν στον πάγκο της Μπόρνμουθ, συμβάλλοντας στην αγωνιστική «εκτόξευση» της.

Το 2015 την οδήγησε στην Premier League, καταφέρνοντας να την κρατήσει εκεί για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μάλιστα, η επιτυχία του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις σεζόν είχε το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Ουσιαστικά, ο ίδιος έκανε… μαγικά στα «κεράσια» και γι’ αυτό, άλλωστε, το όνομα του είχε βρεθεί παλαιότερα και σε δημοσιεύματα για τον πάγκο ομάδων όπως η Άρσεναλ και η Τότεναμ, αλλά και η Σέλτικ στη Σκωτία το καλοκαίρι που πέρασε. Πλέον, ο ίδιος ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους μετά από έναν χρόνο για χάρη της Νιούκαστλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ