ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Φιλί του Ιούδα» ο Κουαδράδο και νίκη στο φινάλε η Γιουβέντους! (vid)

Ο Κουαδράδο δεν λογάριασε τις σχέσεις που είχε κάποτε στη Φιορεντίνα και στις καθυστερήσεις «εκτέλεσε» την παλιά ομάδα του για χάρη της Γιουβέντους!

«Φιλί του Ιούδα» ο Κουαδράδο και νίκη στο φινάλε η Γιουβέντους! (vid)

Τρίτη αγωνιστική μακριά από τη νίκη στη Serie A δεν ήθελε να μείνει η Γιουβέντους, πόσω μάλλον κόντρα στη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» αν και προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, είδαν ένα πρώην παίκτη τους να τους σκοτώνει στο φινάλε! Ο Χουάν Κουαδράδο πέρασε ως αλλαγή και «εκτέλεσε» την ομάδα της Φλορεντίας, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκες.

Έντονη πίεση της Φιορεντίνα!

Μετά από αρκετές αναμετρήσεις με αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στη Γιουβέντους, η Φιορεντίνα ήθελε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη μεγάλη αντίπαλό της. Οι «βιόλα» ήταν με διαφορά η κυρίαρχη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, ψάχνοντας το γκολ, παρά τις απουσίες της.

Ο Σαπονάρα δημιούργησε την πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης, με τον Βλάχοβιτς να αγγίζει το γκολ λίγο αργότερα. Ο Σέρβος στράικερ της Φιορεντίνα εξετάζεται από τη Γιουβέντους και λίγο έλειψε να την πληγώσει στο 39′. Χαρακτηριστικότερη στιγμή του ημιχρόνου όμως ήταν τα παράπονα της Φιορεντίνα για πέναλτι που δεν δόθηκε. Ο Ντανίλο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν πως υπήρξε παράβαση.

Άποψη την οποία ωστόσο δεν ενστερνίστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σιμόνε Σότσα, αλλά ούτε και ο διαιτητής VAR. Έτσι,  μετά από ένα επεισοδιακό δίλεπτο, οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Ο Μιλένκοβιτς έδωσε ελπίδα στη Γιουβέντους και τα κατάφερε!

Το δεύτερο μέρος όμως έμελλε να είναι εντελώς διαφορετικό, με τη Γιουβέντους να «ξυπνάει». Στο 50′ ο Μοράτα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία. Η υπεροχή της Φιορεντίνα χάθηκε, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλέον τον ρυθμό. Και το λάθος του Μιλένκοβιτς στο 73 έδωσε φτερά στη «βέκια σινιόρα». Ο Σέρβος αμυντικός είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Πλέον, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει ακόμα περισσότερο. Η ζημιά λίγο έλειψε να γίνει για τη Φιορεντίνα από το… δικό της παιδί, τον Φεντερίκο Κιέζα! Ο δανεικός από τους «βιόλα» παίκτης της Γιουβέντους, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τερασίνο στο 77′ από ένα σημείο που το γκολ ήταν σχεδόν βέβαιο!

Δίχτυα βρήκε στο 82ο λεπτό ο Μοράτα, όμως η φάση δεν μέτρησε, καθώς το γκολ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ του Ισπανού. Νέα μεγάλη ευκαιρία είχε πάλι ο Κιέζα, όμως και πάλι ο Ιταλός δεν σκόραρε. Τη λύτρωση της Γιουβέντους την έφερε ακόμα ένας πρώην της Φιορεντίνα! Ο Κουαδράδο που είχε περάσει ως αλλαγή έδωσε τη λύση στο φινάλε και τις καθυστερήσεις, σκοτώνοντας την παλιά ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ