ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο Φαλκάο προσπάθησε αλλά… κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη Ευρώπη η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και της Ράγιο Βαγιεκάνο (2-1) στα πλαίσια της La Liga και έπιασε κορυφή στο πρωτάθλημα.

Ο Φαλκάο προσπάθησε αλλά… κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πανηγύρισε τη νίκη (2-1) κόντρα στην ομάδα του Ρανταμέλ Φαλκάο (σκόραρε) και ανέβηκε μόνη πρώτη στη κορυφή της La Liga. Κρόος και Μπενζεμά οι σκόρερς για τη «Βασίλισσα».

Το ματς

Γνωρίζοντας πως με νίκη θα ανέβαινε μόνη πρώτη στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να υπερκεράσει το σημερινό της εμπόδιο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Απέναντί της βρέθηκε απόψε η μαχητική Ράγιο Βαγιεκάνο, μια από τις ομάδες που έχουν εκπλήξει ευχάριστα με την ως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η «Βασίλισσα» προερχόμενη από μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Champions League – νίκη επί της Σαχτάρ – ήταν αναγκασμένη απόψε να φρεσκάρει την ενδεκάδα της.

Ο Κάρλο Αντσελότι ανακάτεψε την τράπουλα δίνοντας φανέλα βασικού στους Καμαβινγκά και Ασένσιο. Και οι δύο έδωσαν ταχύτητα στην ομάδα τους, κάτι που φάνηκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Η Ρεάλ ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο γκάζι αναγκάζοντας την αντίπαλό της να κλειστεί από νωρίς στο… καβούκι της. Μοιραία στο 14′ ήρθε το πρώτο γκολ για τους Μαδριλένους δια ποδός Τόνι Κρόος. Οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση. Η μπάλα έφθασε στα πόδια του Γερμανού χαφ στην μεγάλη περιοχή και εκείνος με ξερό δυνατό σοθυτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως οι ενέργειές τους σταματούσαν με ευκολία μπροστά από την άμυνα της «Βασίλισσας». Η Ρεάλ από την άλλη έδειχνε αποφασισμένη να καθαρίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο και τελικά αυτό έπραξε. Στο 38′ οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν από τα αριστερά. Ο Αλάμπα σέντραρε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Εκεί βρέθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Γάλλο να μη χάνει την ευκαιρία και με κοντινό πλασέ να γράφει το 2-0. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Κεφάτη η Ρεάλ – Μαχητική όπως σε κάθε της παιχνίδι η Ράγιο

Ρεάλ Ράγιο

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άφησαν περισσότερους χώρους αναζητώντας στην επίθεση το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο στους φιλοξενούμενους. Η «Βασίλισσα» είχε αρκετές ευκαιρίες από την άλλη για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Σημαντικότερη αυτή του Βινίσιους στο 59′. Ο Βραζιλιάνος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το τελείωμα του ανακόπηκε πάνω στη γραμμή.

Τελικά η Ράγιο στο 76′ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να βάλει σε… σκέψεις την ομάδα του Αντσελότι. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ο πολύπειρος Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός μπαίνοντας ως αλλαγή βρήκε δίχτυα σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός άνοιξε όμως η Ρεάλ δεν επέτρεψε άλλη παραβίαση. Έτσι το τελικό σφύριγμα την βρήκε νικήτρια και πρώτη στη La liga μετά από 12 αγώνες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ