ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Στο Μάντσεστερ κουμάντο κάνει η Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ό,τι ήθελε στο «Ολντ Τράφορντ» και πήρε μια... σβηστή νίκη απέναντι στο «φάντασμα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βυθίζοντας την σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Στο Μάντσεστερ κουμάντο κάνει η Σίτι! (vid)

Στο προηγούμενο της ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάτειντ διασύρθηκε από τη Λίβερπουλ (5-0). Απέναντι στη Σίτι άπαντες θεώρησαν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έδιναν κάποια απάντηση. Αμ δε! Οι «πολίτες» έκαναν… πλάκα στη συμπολίτισσα τους, επικρατώντας εύκολα με 2-0 και βυθίζοντας την σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Αποσόβησε ακόμη μεγαλύτερη συντριβή ο Ντε Χέα, μόλις ένα σουτ στην εστία οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Απόλυτη κυριαρχία της Σίτι, πάλευε μόνος του ο Ντε Χέα, αλλά δεν…

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο 7′ η Σίτι  έφτασε κοντά στο γκολ. Έπειτα από γύρισμα του Γουόκερ ο Γκουντογκάν από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην εξέλιξη της φάσης, όμως, οι «πολίτες» κατάφεραν να «ανοίξουν» το σκορ. Ο Κανσέλο σένταρε από τα αριστερά, ο Μπαϊγί έβαλε πολύ άσχημα το πόδι του κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0! Ο Γάλλος στόπερ έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» που πετυχαίνει αυτογκόλ σε ντέρμπι του Μάντσεστερ. Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό στο πρώτο 25λεπτο, με την κατοχή τους να ξεπερνάει το 70%. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα.

Κάτι που κατάφεραν στο 26′, πλησιάζοντας στην ισοφάριση. Ο Σο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κριστιάνο σούταρε στην κίνηση, με τον Έντερσον να διώχνει με υπερένταση και τον Γκρίνγουντ να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στη συνέχεια. Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Σίτι να «αγγίξει» το γκολ. Ο Φόντεν έφυγε στην κόντρα και γύρισε στον Ντε Μπρόινε, με τον Σο να διώχνει πάνω στη γραμμή, με τον Ντε Χέα να κάνει μια απίθανη επέμβαση στο πλασέ του Ζεσούς στη συνέχεια της φάσης. Μάλιστα, ο Ισπανός πορτιέρε δήλωσε «παρών» σε δυνατό σουτ του Κανσέλο ένα λεπτό αργότερα.

Στο 33′ λίγο έλειψε η Γιουνάιτεντ να δεχτεί και δεύτερο αυτογκόλ. Ο Φόντεν γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, με τον Λίντελοφ να στέλνει την μπάλα προς την εστία του και τον Ντε Χέα να διώχνει με το πόδι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ισπανός έκανε ακόμη μια μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Ντε Μπρόινε, ενώ στη συνέχεια της φάσης έδιωξε και το δυνατό σουτ του Κανσέλο. Με την συμπλήρωση των 45 λεπτών, όμως, η Σίτι βρήκε το δεύτερο γκολ της. Έπειτα από σέντρα του Κανσέλο, η άμυνα της Γιουνάιτεντ «κοιμήθηκε», ο Σίλβα έβαλε την προβολή, ο Ντε Χέα δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους!

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σίτι

«Έσβησε» το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έπεσε αισθητά. Η Γιουνάιτεντ πήρε λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, με την Σίτι να της δίνει παραπάνω χώρο στο γήπεδο. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, όταν ο Γκουντογκάν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από πλάγια, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι «πολίτες» έβρισκαν σταθερά χώρους και στο 81′ «άγγιξαν» το γκολ. Ο Ντε Μπρόινε έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Φόντεν, που με διαγώνιο πλασέ σημάδεψε το δοκάρι. Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να επικρατεί με 2-0.  Με τη νίκη αυτή η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 23 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Premier League, ένα πόντο μπροστά από τη Λίβερπουλ και δύο πίσω από την Τσέλσι, που έχουν όμως ματς λιγότερο. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ, που ηττήθηκε σε δεύτερο σερί ντέρμπι στην έδρα της, μετά το 0-5 από τη Λίβερπουλ, έμεινε στους 17 βαθμούς και την πέμπτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Μπαϊγί (46′ Σάντσο), Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Ουάν-Μπισάκα, Φρεντ (80′ Φαν Ντε Μπέεκ), ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Σο (74′ Τέλες), Γκρίνγουντ (67′ Ράσφορντ), Ρονάλντο.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόντρι, Γκουντογκάν, Σίλβα, Φόντεν, Ζεσούς, Ντε Μπρόινε.

https://www.facebook.com/groups/tsilicovidfree/posts/593771391674888/

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ