ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Βρήκε τον πρώτο παίκτη που θέλει στην Τότεναμ ο Κόντε!

Ο Αντόνιο Κόντε ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για την μεταγραφική ενίσχυση της Τότεναμ και έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Βρήκε τον πρώτο παίκτη που θέλει στην Τότεναμ ο Κόντε!

Για αρκετούς μήνες ο Αντόνιο Κόντε παρέμενε εκτός πάγκων, μετά την αποχώρηση του από την Ίντερ. Ο Ιταλός είχε οδηγήσει την περσινή σεζόν τους «νερατζούρι» στο πρώτο τους πρωτάθλημα έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, το πλάνο της διοίκησης για τη νέα σεζόν τον απογοήτευση πλήρως και δρομολόγησε τη φυγή του. Κι αυτό γιατί η ιταλική ομάδα αντιμετώπιζε κάποιες οικονομικές δυσκολίες και θέλησε να περιορίσει το μπάτζετ της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και την πώληση κάποιων σημαντικών παικτών, όπως οι Λουκάκου και Χακίμι. Έτσι, ο 52χρονος έμεινε ελεύθερος, περιμένοντας την κατάλληλη πρόταση για να επιστρέψει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αφού το όνομα του ακούστηκε τόσο για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και για εκείνον της Νιούκαστλ, ο Κόντε υπέγραψε τελικά με την Τότεναμ την Τρίτη (2/11), παίρνοντας την θέση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ήδη, μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε σε νίκη τους «Spurs» στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο τους, επικρατώντας με 3-2 της Φίτεσε. Ο ίδιος γνωρίζει, πάντως, πως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά και ενίσχυση για να έρθουν επιτυχίες. Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς είναι ο παίκτης που έχει πρώτο στη λίστα του και θέλει την άμεση απόκτηση του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπρόζοβιτς

Το «θολό» μέλλον του Μπρόζοβιτς στην Ίντερ είναι… δώρο για τον Κόντε

Άλλωστε, ο Κόντε γνωρίζει πολύ καλά τον Κροάτη μέσο από την κοινή τους θητεία στην Ίντερ. Παράλληλα, το συμβόλαιο του με τους «νερατζούρι» λήγει το καλοκαίρι του 2022, οπότε από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο η ιταλική ομάδα να συζητήσει την πώληση του τον Ιανουάριο για να έχει κάποιο κέρδος. Ο ίδιος ο παίκτης, ως τώρα, έχει αρνηθεί κάθε πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει. Κι αυτό γιατί ζητάει περί τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο τον χρόνο, με την Ίντερ να προσφέρει 4,5.

Έτσι, το μέλλον του Μπρόζοβιτς στην ομάδα γίνεται ολοένα και πιο «θολό». Αυτό θέλει να εκμεταλλευθεί και ο Κόντε και να φέρει στην Τότεναμ έναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά. Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο Κροάτης μέσος έχει πρόταση και από την Παρί Σεν Ζερμέν. Παράλληλα, η Ίντερ εδώ και λίγο καιρό φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της ότι δεν θα επιτρέψει στον Ιταλό προπονητή να αποκτήσει κάποιον παίκτη της. Τώρα, το αν άλλαξε άποψη είναι κάτι που μόνο ο καιρός μπορεί να δείξει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ