ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η «αύρα» του Κόντε δεν ήταν αρκετή για την Τότεναμ! (vid)

Ο Αντόνιο Κόντε βρέθηκε για πρώτη φορά σε ματς Premier League στον πάγκο της Τότεναμ, αλλά όλα έμειναν... ίδια για τους «spurs» που έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Έβερτον.

Η «αύρα» του Κόντε δεν ήταν αρκετή για την Τότεναμ! (vid)

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ, απέναντι στη Φίτεσε, ο Αντόνιο Κόντε είδε την ομάδα του να επικρατεί σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι (3-2). Ωστόσο, στην επιστροφή του στην Premier League τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι «spurs» περιορίστηκαν σχεδόν σ’ έναν παθητικό ρόλο στην έδρα της Έβερτον, είχαν την ευκαιρία τους στο τέλος με το δοκάρι του Λο Σέλσο, αλλά τελικά περιορίστηκαν στον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0). Έμειναν με 10 στις καθυστερήσεις τα «ζαχαρωτά», λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Χόλγγκεϊτ για μαρκάρισμα στον Χόιμπιεργκ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το απόλυτο… τίποτα στο πρώτο μέρος

Η Έβερτον ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε για πρώτη φορά στο 8′. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Ντελφ έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κιν να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά. Η Τότεναμ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 22′. Ο Ρεγκιλόν σένταρε από τα αριστερά για τον Έμερσον, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Το παιχνίδι, πάντως, δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό.

Περισσότερο κυριαρχούσαν οι σκληρές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή παρά η δημιουργία ευκαιριών. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους έγινε με την συμπλήρωση του 45λεπτου. Ο Κέιν βρήκε με υπέροχη μπαλιά από πλάγια αριστερά τον Ρεγκιλόν, αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τότεναμ

«Άγγιξε» την πρώτη νίκη στην επιστροφή του στην Premier League ο Κόντε

Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό ούτε στο δεύτερο μέρος. Η Τότεναμ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει απειλητικές στιγμές για την εστία του Πίκφορντ. Την ίδια στιγμή η Έβερτον είχε δώσει χώρο και έψαχνε να βρει τη στιγμή της στην αντεπίθεση. Οι «spurs» ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο στο 61′. Ο Μπεν Ντέιβις βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να περιορίζεται σε πιο παθητικό ρόλο. Μάλιστα, στο 81′ τα «ζαχαρωτά» πλησίασαν στο γκολ. Ο Ντιν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Γκρέι να βάζει το πόδι του, αλλά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.  Έξι λεπτά αργότερα, η Τότεναμ «άγγιξε» το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα και ο Λο Σέλσο πλάσαρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Πίκφορντ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς άλλαξαν. Ο Χόλγκεϊτ έκανε ένα… δολοφονικό μαρκάρισμα στον Χόιμπιεργκ και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Αυτό ήταν και το τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Τότεναμ έφτασε τους 16 κι ανέβηκε στην 9η θέση της Premier League. Έναν μόλις βαθμό πίσω βρίσκεται η Έβερτον

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Έβερτον (Ράφα Μπενίτεθ): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ντιν, Γκόρντον, Ντελφ (60′ Τ. Ντέιβις), Άλαν (83′ Χόλγκεϊτ), Τάουνσεντ, Γκρέι (93′ Γκμπάμιν), Ριτσάρλισον.

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Μπ. Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Ρεγκιλόν (72′ Ντόχερτι), Λούκας (72′ Λό Σέλσο), Σον (84′ Ντόμπελε), Κέιν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ