ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Γουέστ Χαμ είναι εδώ – Η Λίβερπουλ στο καναβάτσο (vid)

Η Γουέστ Χαμ έκανε ηχηρή δήλωση στην Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας πειστικά στην έδρα της τη Λίβερπουλ με 3-2, με συνέπεια να αναρριχηθεί στην 3η θέση.

Η Γουέστ Χαμ είναι εδώ – Η Λίβερπουλ στο καναβάτσο (vid)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε από τη Γουέστ Χαμ στο «Ολυμπιακό στάδιο». Τα «σφυριά» με πολύ σκληρή άμυνα και εκμεταλλευόμενα τις στατικές φάσεις επικράτησαν των «κόκκινων» με 3-2. Έτσι, προσπέρασαν τη Λίβερπουλ στην 3η θέση με 23 βαθμούς και βρίσκονται 3 πόντους μακριά από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κλοπ με 22 βαθμούς υπολείπεται 4 πόντους της πρωτοπόρου Τσέλσι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Γουέστ Χαμ έπιασε στον ύπνο τη Λίβερπουλ. Μόλις στο 5ο λεπτό, από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Άλισον δεν υπολόγισε καλά τη μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Παρά το γκολ, χάλασε ο ρυθμός του παιχνιδιού και σε αυτό συνέβαλε ο διπλός τραυματισμός του Ογκμπόνα. Τελικά ο Ντόουσον μπήκε στη θέση του και η Γουέστ Χαμ άρχισε να κλείνεται στα καρέ της. Οι «κόκκινοι» είχαν τη μπάλα αλλά ήταν πολύ απρόσεκτοι με αυτή στα πόδια τους.

Παράλληλα, οι επιλογές των παικτών του Κλοπ έξω από την περιοχή δεν ήταν οι ενδεδειγμένες. Μετά το 25λεπτο, η Λίβερπουλ άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα. Έτσι, απείλησε για πρώτη φορά με την κεφαλιά του Ντιόγκο Ζότα μετά από σέντρα του Χέντερσον.

Εν τέλει από ένα κερδισμένο φάουλ έξω από την περιοχή, η Λίβερπουλ έσπασε το αμυντικό τοίχος της Γουέστ Χαμ. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Αλεξάντερ Άρνολντ και με συστημένο χτύπημα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Όταν η Γουέστ Χαμ αποφάσισε να δράσει, κέρδισε

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Γουέστ Χαμ μπήκε με διαφορετικό προσανατολισμό και πρόθεση να έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της. Έτσι, βρέθηκε μία ανάσα από το 2-1, με τον Ντόουσον να σημαδεύει το δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Λίβερπουλ απάντησε με δική της μεγάλη ευκαιρία. Από διαγώνια μπαλιά του Άρνολντ, ο Ρόμπερτσον γύρισε για τον Μανέ, ο οποίος νικήθηκε από τον Φαμπιάνσκι στο 52ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει πια εντελώς, με τις 2 ομάδες να βρίσκουν αρκετούς χώρους. Ωστόσο, τα χαλούσαν στην τελική επιλογή. Όταν αυτή εκτελέστηκε σωστά από τον Μπόουεν, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Φορνάλς και ο τελευταίος δε λάθεψε απέναντι από τον Άλισον. Έτσι, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε με 2-1 στο 67ο λεπτό.

Η Λίβερπουλ έβγαζε εικόνα ομάδας που τα είχε χαμένα. Η είσοδος του Τιάγκο δε βοήθησε, καθώς η ομάδα του Κλοπ έχανε τη μπάλα σε πολύ επικίνδυνα σημεία του γηπέδου. Από μία τέτοια απώλεια μπάλας προέκυψε το κόρνερ, με το οποίο ο Ζουμά σκόραρε το 3-1 εκθέτοντας εκ νέου τον Άλισον.

Μετά το 3-1, τα «σφυριά» κλείστηκαν στα καρέ τους δημιουργώντας ένα τοίχος μπροστά από τον Φαμπιάνσκι. Ωστόσο, η Λίβερπουλ με υπερπροσπάθεια και μία έμπνευση του Οριγκί μείωσαν σε 3-2 στο 83ο λεπτό. H Λίβερπουλ έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει σε 3-3, με τον Μανέ με κοντινή κεφαλιά να μη βρίσκει στόχο. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 3-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ