ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Με μοιραίο Λαουτάρο θα (χ)αιρόταν μόνο η Μίλαν (vid)

To χαμένο πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες έριξε στο ναδήρ τη ψυχολογία των «Νεραντζούρι», οι οποίοι μοιραία έμειναν στο 1-1 με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο και διατηρήθηκαν στο -7 από την κορυφή.

Με μοιραίο Λαουτάρο θα (χ)αιρόταν μόνο η Μίλαν (vid)

Το ματς

Το παιχνίδι που περίμεναν εδώ και καιρό όλοι στο Μιλάνο. Το ντέρμπι ανάμεσα στις Μίλαν και Ίντερ διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο Σαν Σίρο. Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν να κατακτήσουν παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Από τη μία η Μίλαν με «τρίποντο» θα πατούσε μόνη την κορυφή. Από την άλλη οι «Νεραντζούρι» θα μείωναν τη διαφορά τους από τη Νάπολι και τους αποψινούς αντιπάλους τους.

Τρελό μισάωρο στο Σαν Σίρο για Μίλαν και Ίντερ

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα φάνηκε η θέληση στα μάτια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με πίεση ψηλά κατάφερε να προκαλέσει τριγμούς στην άμυνα της αντιπάλου της. Έτσι ήρθε στο 11′ και το γκολ για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι. Οι «Νεραντζούρι» πίεσαν τον Κεσιέ και κέρδισαν πέναλτι από τον Ιβοριανό. Ο έμπειρος μέσος ανέτρεψε τον Τσαλχάνογλου και ο διαιτητής χωρίς πολύ σκέψη έδειξε την εσχάτη των ποινών. Μίλαν Ίντερ

Ο Τούρκος μέσος ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταταρουσάνου. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε πολύ. Έξι λεπτά αργότερα οι «Ροσονέρι» έφθασαν στην ισοφάριση χάρις τη βοήθεια του Ντε Βρι. Ο Ολλανδός της Ίντερ έχασε στον αέρα τον Τομόρι και άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τρελό μισάωρο έκλεισε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία από πλευράς Ίντερ. Ο Μπάλο Τουρέ στο 26′ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Νταρμιάν. Το νέο πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός εμφανώς αγχωμένος όμως νικήθηκε από τον Ταταρουσάνου, με τον Ρουμάνο έτσι να διατηρεί το 1-1. Αυτό έμελλε να ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Ίντερ ήταν αυτή που έδειχνε περισσότερη διάθεση να πιέσει για να βρει ένα γκολ. Εξάλλου αυτή είχε το μεγαλύτερο άγχος για το αποτέλεσμα, καθώς σε ήττα έμενε πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι φάνηκε να έχει περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι της.

Οι μεγάλες φάσεις απουσίασαν από το δεύτερο μέρος.  Οι αλλαγές στη συνέχεια άλλαξαν τον ρυθμό. Η Μίλαν κέρδισε περισσότερα σε σχέση με τους «Νεραντζούρι» με την είσοδο των νέων της προσώπων. Η μεγάλη φάση ήρθε στο 89′ με τον Σαλεμάκερς με σουτ να σημαδεύει τη ρίζα του δοκαριού. Στην επαναφορά ο Κεσιέ δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ντέρμπι. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ