ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Τελειωμένος» για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα θεωρείται ο Κουτίνιο!

Ολοένα και περισσότεροι παίκτες της Μπαρτσελόνα δείχνουν ότι έχουν κουραστεί από τις συμπεριφορές του Φελίπε Κουτίνιο στην ομάδα.

«Τελειωμένος» για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα θεωρείται ο Κουτίνιο!

Πριν από μερικά χρόνια ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Ο Φελίπε Κουτίνιο όσο φορούσε τη φανέλα της Λίβερπουλ έκανε πράγματα και θαύματα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν από την ώρα και τη στιγμή που πήγε στην Μπαρτσελόνα. Κάτι η έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, κάτι οι συχνοί τραυματισμοί του, κάτι ο συναγωνισμός και τέλος οι δανεισμοί του τον έφεραν να έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Ιανουάριο του 2018 για χάρη του οι «μπλαουγκράνα» έβγαλαν από τα ταμεία τους πολλά εκατομμύρια ευρώ! Παρόλα αυτά σίγουρα εκείνα δεν έχουν πιάσει τόπο. Στην αρχή της φετινής σεζόν ο Ρόναλντ Κούμαν δήλωνε ότι θα τον έχει στα βασικά του πλάνα. Κάτι που δεν συνέβη.

Όμως, η συμπεριφορά του Κουτίνιο προς τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας πάει από το κακό στο χειρότερο. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Sport» ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους με όλα αυτά που λέει ή κάνει στις προπονήσεις ή στους αγώνες της Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Έτσι... ξεχείλισε το ποτήρι με τον Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα!

Έτσι… ξεχείλισε το ποτήρι με τον Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα!

H Μπαρτσελόνα μόνο εύκολο έργο δεν είχε στο εκτός έδρας ματς με τη Θέλτα. Οι Καταλανοί ναι μεν ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, αλλά, στο τέλος το παιχνίδι ήρθε 3-3.

Από την εν λόγω αναμέτρηση ξεχωρίζει ο τραυματισμός του Άνσου Φατί. Ο νεαρός στράικερ ζήτησε αλλαγή πριν το ημίχρονο και ο Φελίπε Κουτίνιο ήταν εκείνος που θα έμπαινε στη θέση του. Όμως, ο Βραζιλιάνος φέρεται να είπε: «Δεν έχει νόημα να μπω τώρα. Καλύτερα να μπω με το που ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο» και γενικότερα έδειχνε να μην έχει όρεξη να αγωνιστεί. Κάτι που μαρτυρούσαν οι κινήσεις του σώματός του που αντί να είναι τάχιστες στην προθέρμανση ήταν το ακριβώς ανάλογο.

Την ώρα που ο Φατί είχε τραυματιστεί. Εν τέλει στη θέση του πέρασε ο Άλεξ Μπαλντέ με τον Κουτίνιο να μένει για όλο το παιχνίδι στον πάγκο και στην ουσία μετά από αυτό το περιστατικό να θεωρείται «τελειωμένος» και με τη… βούλα, σύμφωνα με τη «Sport».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ