ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα μπήκε στον χώρο του League of Legends! (pic)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής της ομάδας στο δημοφιλές online παιχνίδι League of Legends, η οποία θα αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία της Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε στον χώρο του League of Legends! (pic)

Αν μη τι άλλο η Μπαρτσελόνα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ισπανίας. Μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν τους δύο «κολοσσούς» σχεδόν σε κάθε άθλημα της χώρας. Κυρίως, βέβαια, οι ποδοσφαιρικές τους «μάχες» είναι αυτές που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Εν πάση περιπτώσει, οι Καταλανοί έχουν δείξει με τον τρόπο τους πως θέλουν να πρωταγωνιστούν παντού. Όπως ακριβώς θέλουν να κάνουν και στα διαρκώς αναπτυσσόμενα E-Sports. Γι’ αυτό, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν την ίδρυση ομάδας στο δημοφιλές online παιχνίδι, League of Legends.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά δύο ομάδες των πέντε ατόμων, που έχουν ως σκοπό το να διαλύσουν την βάση (nexus) της αντίπαλης ομάδας, ούτως ώστε να κερδίσουν το game. Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό υπάρχει αρκετή ένταση, μάχες, σκοτωμοί και λοιπά μέρη του παιχνιδιού, που αφορούν τους πιο εξοικειωμένους με αυτό. Η Μπαρτσελόνα, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11) έκανε γνωστή την ίδρυση της ομάδας της, που θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας (LVP, Grupo Mediapro).

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο «εμφύλιος» με τον Πικέ και οι… άλλοι πριν την Μπαρτσελόνα

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα θα έχει και άλλον… εκπρόσωπο εκεί. Κι αυτό γιατί ο Ζεράρ Πικέ σε συνεργασία με τον δημοφιλή Ισπανό streamer, Ιμπάι Λάνιος, είχαν αποκτήσει την δική τους ομάδα στην κατηγορία πριν από λίγο καιρό. Οπότε θα υπάρξουν δεδομένα «εμφύλιοι» ανάμεσα στους Καταλανούς και έναν εκ των αρχηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η ισπανική λίγκα του League of Legends είναι από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές λίγκες, έχοντας περισσότερες από πέντε εκατομμύρια προβολές την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν είναι η πρώτη ομάδα που έκανε το «βήμα» προς το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήδη η Ρεάλ Μπέτις διατηρεί ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα League of Legends, ενώ και η Παρί Σεν Ζερμέν (είχε ευρωπαϊκή ομάδα, τώρα είναι χορηγός ομάδας στο Χονγκ Κονγκ), η Μόναχο 1860 (έχει ομάδα στην Γερμανία), ο Ερυθρός Αστέρας (στο βαλκανικό πρωτάθλημα), αλλά και η Σάλκε έχουν τα δικά τους ρόστερ. Μάλιστα, οι «βασιλικοί μπλε» ήταν η μοναδική ομάδα που είχε ρόστερ στην κορυφαία κατηγορία του League of Legends στην Ευρώπη, το LEC, όπου οι θέσεις δόθηκαν μέσω Franchising, δηλαδή αγοράς. Ωστόσο, η γερμανική ομάδα πούλησε τη δική της λίγο πριν το κλείσιμο του 2021 και δεν θα αγωνίζεται εκεί τη νέα σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ