ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπέιλ δεν δέχεται… κουβέντα για την Ουαλία!

Πάνω από όλους και τα πάντα βρίσκεται η Ουαλία στην καρδιά του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πήγε να βγάλει... μαχαίρια με τον μάνατζερ του επί του θέματος!

Ο Μπέιλ δεν δέχεται… κουβέντα για την Ουαλία!

Τίποτα δεν φαίνεται να τοποθετεί ψηλότερα από την πατρίδα του ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ. Με αφορμή τα τελευταία παιχνίδια της Ουαλίας για τα προκριματικά του Mundial 2022, o Ατζέντης του θυμήθηκε μια ιστορία από τα πολύ… άγουρα χρόνια του Γκάρεθ Μπέιλ.

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι το τεράστιο αστέρι της Ουαλίας. Ίσως ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει βγάλει ποτέ η χώρα της Μεγάλης Βρετανίας, ο 32χρονος είναι ερωτευμένος με την πατρίδα του. Ηγέτης μιας ιδιαίτερα ταλαντούχας γενιάς ποδοσφαιριστών από την χώρα (Ράμσεϊ, Άλεν κτλ), ο Μπέιλ είναι μια πραγματική φιγούρα της Ουαλίας.

Τίποτα σημαντικότερο από την Ουαλία για τον Μπέιλ!

Φτάνοντας σχεδόν στο τέλος των προκριματικών του ερχόμενου Mundial, οι «δράκοι» έχουν φτάσει σε εξαιρετική θέση. Με μόλις δύο αγώνες να απομένουν, οι Ουαλοί βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου, ισόπαλοι με τους Τσέχους αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Λευκορωσία, ο Μπέιλ θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο. Μόλις ένας παίκτης ακόμα έχει συμπληρώσει περισσότερες από 100, σε ένα ιστορικό επίτευγμα για τον 32χρονο επιθετικό.

Βλέποντας τον να πετυχαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, ο ατζέντης του θυμάται μια ιστορία από το μακρινό 2005. Όταν ο Γκάρεθ του είχε υπενθυμίσει πως δεν αξιολογεί τίποτα περισσότερο από την πατρίδα του. «Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, δεν σταματούσε να μιλάει για την Ουαλία» ανέφερε ο Τζόναθαν Μπέρνετ, μανατζέρ του σε ολόκληρη την καριέρα του. «Του είχα πει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για την Αγγλία. Και η απάντηση του ήταν απλή. “Μην το ξαναπείς ποτέ αυτό αν θες να είσαι ο μάνατζερ μου”. Είναι απλά φανατικός Ουαλός!»

«Αν καταφέρει να προκριθεί με την Ουαλία στο Mundial, θα είναι ένα απίστευτο επίτευγμα». Αξίζει να σημειωθεί πως επί των ημερών του Μπέιλ, οι «δράκοι» έχουν πετύχει εξαιρετικά πράγματα. Πρόκριση σε δύο Euro, οι πρώτες στην ιστορία της χώρας! Παράλληλα, είναι πολύ κοντά στο να βγάλει στο Mundial την χώρα του μετά από 60+ χρόνια! Ένας πραγματικός μύθος για την πατρίδα του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ