ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι πέντε χειμερινοί στόχοι των Νιούκαστλ – Χάουι μοιάζουν… εφικτοί

Η Νιούκαστλ περιμένει πως και πως τον Ιανουάριο προκειμένου να βγει στην αγορά και να ψωνίσει δώρα από το... πάνω ράφι. Στόχος η ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Οι πέντε χειμερινοί στόχοι των Νιούκαστλ – Χάουι μοιάζουν… εφικτοί

Η Νιούκαστλ καλείται να αλλάξει άμεσα αγωνιστικό προφίλ αλλιώς… πνίγηκε! Οι «Καρακάξες» μετά από έντεκα αγώνες σε επίπεδο πρωταθλήματος φιγουράρουν στην προ τελευταία θέση της βαθμολογίας μην έχοντας νίκη. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας έχει αλλάξει καθώς η νέα ηγεσία έχει υποσχεθεί μεγαλεία όμως αυτά για να έρθουν χρειάζονται έργα. Πρέπει η ομάδα να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση η αμείλικτη Premier League θα την καταβροχθίσει.

Ο νέος τεχνικός της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι αναλαμβάνει την ευθύνη της αναγέννησης της βρετανικής ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός σε συνεργασία με τη διοίκηση το επόμενο διάστημα θα εντοπίσει τα κενά στο ρόστερ και θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η Mirror με σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει τους πέντε στόχους που ήδη έχει βάλει μπρος η Νιούκαστλ. Πέντε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έρθουν, να δέσουν άμεσα με το υπόλοιπο σύνολο και να κάνουν τη διαφορά. Η αρχή με το ντουέτο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τζέσι Λίνγκαρντ και Ντόνι φαν ντε Μπέεκ. Ο Βρετανός επιθετικός επέστρεψε φέτος στο Ολντ Τράφορντ όμως ο ανταγωνισμός στη θέση του τον έχει φέρει ουσιαστικά μόνιμα μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τον Φαν Ντε Μπέεκ με τον Ολλανδό να μην έχει χρόνο συμμετοχής από τον Σόλσκιερ.

Ενίσχυση παντού για τη Νιούκαστλ

Αμφότεροι θα ήθελαν τον Γενάρη να αλλάξουν ποδοσφαιρικό περιβάλλον και η Νιουκάστλ προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Το ρεπορτάζ εκτός των δύο παραπάνω εμπλέκει και άλλα τρία ονόματα. Τόνι Κρόος, Νίκλας Σούλε και Τάιρον Μινγκς. Τρεις περιπτώσεις αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Όλοι όμως έχουν αυτό που θέλει ο Έντι Χάουι. Για τον Κρόος τα λόγια είναι περιττά. Αν η Νιούκαστλ καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της τότε θα μιλάμε για μια σπουδαία προσθήκη. Ο Γερμανός με την τεράστια εμπειρία μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στη μεσαία γραμμή της ομάδας από το Σεν Τζειμς Παρκ.

Σούλε και Μινγκς φιγουράρουν αυτή τη στιγμή ως οι επικρατέστεροι για να έρθουν και να ενισχύσουν την άμυνα. Δύο παίκτες που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δείξει τι μπορούν να καταφέρουν. Ο ένας στην Μπάγερν, ο άλλος στην Άστον Βίλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ