ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νιούκαστλ

H Νιούκαστλ χαρίζει χαμόγελα σε τρεις παίκτες της Γιουνάιτεντ!

Η Νιούκαστλ αναζητάει τους παίκτες που θα την δώσουν την αγωνιστική... ανάταση που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Ο Έντι Χάουι φημολογείται πως βρήκε ήδη τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις.

H Νιούκαστλ χαρίζει χαμόγελα σε τρεις παίκτες της Γιουνάιτεντ!

Μπορεί η Νιούκαστλ μετά από έντεκα αγωνιστικές στη φετινή Premier League να βρίσκεται στον πάτο. Χωρίς νίκη και εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η ψυχολογία όμως στις τάξεις των οπαδών της ομάδας δεν μπορεί από το να μην είναι σε καλά επίπεδα. Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς εγγυάται σε αυτούς ένα μέλλον ονειρικό. Με τη δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορεί να διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια στόχους που μέχρι… χθες ουδείς φανταζόταν.

Οι Σαουδάραβες «εισέβαλαν» στο Νιούκαστλ με σκοπό να εκτοξεύσουν την τοπική ομάδα και να τη φέρουν στην κορυφή της Ευρώπης. Το πρώτο μικρό… λιθαράκι έγινε με την ανακοίνωση του νέου προπονητή της ομάδας. Ο φιλόδοξος Έντι Χάουι αναλαμβάνει να ηγηθεί της Νιούκαστλ και να τη βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Βρετανός τεχνικός ξέρει πως δεν θα πορευτεί μόνος σε αυτό το δύσβατο μονοπάτι. Θα έχει στο πλευρό του άξιους συμπαραστάτες. Ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν να έρχονται από τον Ιανουάριο με στόχο την… κατασκευή ενός συνόλου που θα φέρει χαρές στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Τα δημοσιεύματα από την ημέρα που οι Άραβες ανέλαβαν την Νιούκαστλ δίνουν και παίρνουν. Ονόματα καθημερινά παρελάσουν στις βρετανικές φυλλάδες. Παίκτες που εμπλέκονται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας του Έντι Χάουι.

Ο Χάουι θέλει και τα τρία αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Νιούκαστλ

Σημερινό δημοσίευμα της Mirror αναφέρει πως η Νιούκαστλ παρακολουθεί στενά τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, Τζέσι Λίνγκαρντ και Ντιν Χέντερσον αρέσουν στον Χάουι και εξετάζονται σοβαρά από τη νέα διοίκηση του συλλόγου. Και οι τρεις φέτος έχουν πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και εμφανίζονται – δικαίως – δυσαρεστημένοι με την παρουσία τους στο Ολντ Τράφορντ.

Η Νιούκαστλ όπως τονίζει το ρεπορτάζ θέλει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση και των τριών. Οι περιπτώσεις μπορεί να είναι διαφορετικές μεταξύ τους όμως η συνισταμένη είναι κοινή. Καλούνται να έρθουν στο Σεντ Τζέιμς Παρκ να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να βοηθήσουν τη Νιούκαστλ αρχικά να επιβιώσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ