ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μια «ανάσα» από την επιστροφή στην Μπάρτσα ο Άλβες!

Ο Ντάνι Άλβες ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση του, με τον Τσάβι να ανάβει το πράσινο «φως».

Μια «ανάσα» από την επιστροφή στην Μπάρτσα ο Άλβες!

Αν και βρίσκεται αισίως στα 38 του χρόνια, ο Ντάνι Άλβες δεν έχει χάσει ακόμα τη «φλόγα» μέσα του. Σε μια ηλικία που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν κρεμάσει τα «εξάταπα» τους, εκείνος συνεχίζει. Παραμένει σταθερά ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους παγκοσμίως, μετρώντας 43. Πριν από μόλις δύο μήνες αποχώρησε από τη Σάο Πάουλο, λόγω οικονομικών οφειλών. Έτσι, έπειτα από δύο χρόνια έμεινε ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρχικά, ο ίδιος βρέθηκε κοντά στη Φλουμινένσε, αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μόλις πριν έναν μήνα ο Άλβες είχε κάνει γνωστή την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου πέρασε τα οκτώ καλύτερα χρόνια (2008-16) της καριέρας του, με τον ίδιο να θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει τους νέους ποδοσφαιριστές. Οι «μπλαουγκράνα», όμως, δεν είχαν κοιτάξει την περίπτωση του από τότε. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο Βραζιλιάνος άσος είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τους Καταλανούς για την μεγάλη επιστροφή. Σύμφωνα με την «AS» οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και δεν αποκλείεται η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να οριστικοποιηθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, κεντρικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε η επιθυμία του Τσάβι να έχει υπό τις οδηγίες του τον παλιό του συμπαίκτη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Άλβες

Ο Άλβες επιστρέφει στο… τζάμπα

Μάλιστα, ο ερχομός του Άλβες θα είναι σχεδόν… τζάμπα, αφού ο ίδιος θα έχει ένα ελάχιστο ποσό ως αμοιβή στο συμβόλαιο του. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος γνωρίζει την δύσκολη οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα» και δεν ήθελε να την επιβαρύνει ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, ο ίδιος θα μπορεί να γίνει άμεσα μέλος της ομάδας και να αγωνιστεί. Βλέπετε, επειδή ο έμπειρος αμυντικός είχε ήδη κάποιες συμμετοχές με την Σάο Πάουλο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τους νόμους της FIFA θα έπρεπε να περιμένει ως τον Ιανουάριο για να αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο. Ωστόσο, οι Καταλανοί βρήκαν έναν «παραθυράκι» που του επιτρέπει να μπει άμεσα στο ρόστερ τους.

Όπως τονίζεται, η Μπαρτσελόνα θέλει να επισημοποιήσει την επιστροφή του Άλβες το συντομότερο δυνατό. Κι αυτό για να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι ακόμη και για το ντέρμπι με την Εσπανιόλ το άλλο Σάββατο (20/11). Ο Ισπανός τεχνικός, άλλωστε, ήταν αυτός που με το «ναι» του, έπεισε τους διοικούντες τους «μπλαουγκράνα» να φέρουν πίσω τον Βραζιλιάνο μπακ. Ο ίδιος έρχεται ως μια ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Ντεστ, με τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Μινγκέθα να θεωρούνται δευτερεύουσες επιλογές. Παράλληλα, η εμπειρία του 38χρονου άσου μπορεί να λειτουργήσει καθοριστικά για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ