ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Βαϊνάλντουμ: «Αγαπώ τη Λίβερπουλ, αξέχαστη η ανατροπή με Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ έφερε στη μνήμη του τη θρυλική ανατροπή της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2019, χαρακτηρίζοντας την ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του.

Βαϊνάλντουμ: «Αγαπώ τη Λίβερπουλ, αξέχαστη η ανατροπή με Μπαρτσελόνα» (vid)

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός έβαλε τέλος σε μια πενταετία γεμάτη επιτυχίες με τη φανέλα των «κόκκινων». Μάλιστα, έπαιξε κομβικό ρόλο για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ σε όλο αυτό το διάστημα. Εξέλιξε το παιχνίδι του, κάνοντας ένα σωρό δουλειές εντός γηπέδου. Μπορεί να σκόραρε λιγότερο, αλλά η πληθωρική παρουσία του «γέμιζε» τη μεσαία γραμμή της αγγλικής ομάδας. Ωστόσο, ο ίδιος δεν τα βρήκε με την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ για την ανανέωση του. Έτσι, αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ο Βαϊνάλντουμ δύσκολα θα μπορέσει να ξεχάσει όσα έζησε στη Λίβερπουλ. Έτσι, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Παρί, «My Journey to Paris», ο Ολλανδός αναφέρθηκε στο Champions League που κατέκτησε με τους «κόκκινους» το 2019. Ο Ολλανδός τόνισε πως θα αγαπάει για πάντα την αγγλική ομάδα και χαρακτήρισε την μυθική ανατροπή της κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά ως την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Βαϊνάλντουμ

Βαϊνάλντουμ: «Είμαι στην Παρί για να κερδίσω τα πάντα»

Στη συνέχεια ο Βαϊνάλντουμ τόνισε πως και στην Παρί έχει την ίδια αίσθηση που είχε και στη Λίβερπουλ. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση κάθε τίτλου με τους Παριζιάνους, επισημαίνοντας ότι υπέγραψε εκεί για να διεκδικεί όλα τα τρόπαια. Βέβαια, το ξεκίνημα για τον Ολλανδό δεν είναι και το ιδανικότερο στο Παρίσι. Ωστόσο κόντρα στη Λειψία ο ίδιος πέτυχε τα πρώτα του τέρματα με τη γαλλική ομάδα και δείχνει να βρίσκει τα… πατήματα του σιγά σιγά.

«Φυσικά, η κατάκτηση του Champions League ήταν φανταστική, τόσο πολύ που είναι δύσκολο να εξηγήσω πώς νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι μικρός, βλέπεις πάντα τους αγώνες στην τηλεόραση, βλέπεις την ομάδα μας να κερδίζει το Champions League και λες στον εαυτό σου: “Αυτό είναι κάτι που θέλω”. Αυτό που ήταν πολύ ιδιαίτερο, ήταν το ταξίδι μας μέχρι τον τελικό, ειδικά στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Ανφιλντ. Η συνεισφορά μου ήταν σημαντική, καθώς πέτυχα δύο γκολ.

Για μένα, το μεγαλύτερο επίτευγμα ήταν η κατάκτηση του Champions League με τη Λίβερπουλ (το 2019) γιατί είναι ένας σύλλογος που αγαπώ. Έχω την ίδια αίσθηση και με την Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί ο σύλλογος επενδύει πολλά για να κερδίσει έναν σπουδαίο τίτλο όπως το Champions League. Θα ήταν πραγματικά ξεχωριστό να κερδίσουμε το Champions League. Είμαι εδώ για να κερδίσω ότι που μπορούμε να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ