ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Οι κορυφαίοι πέντε ποδοσφαιριστές που δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι είτε δεν απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο όταν δεν αγωνίζονται.

Οι κορυφαίοι πέντε ποδοσφαιριστές που δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο

Το να βλέπεις ποδόσφαιρο και το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι που βαριούνται να παρακολουθούν επί 90 λεπτά ένα ποδοσφαιρικό ματς. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Το έχουν δηλώσει οι ίδιοι άλλωστε.

Κάποιοι, μάλιστα, έχουν φτάσει να δηλώσει ότι όχι μόνο δεν τους εξιτάρει η παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά και ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το άθλημα όταν βγαίνουν από τον αγωνιστικό χώρο.

1. Ροναλντίνιο

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών που έχουν πατήσει το πόδι τους στη Γη, έχει δηλώσει ότι βαριέται να βλέπει ποδόσφαιρο

«Δεν μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο, μου αρέσει να το παίζω. Δεν μπορώ να σταθώ μπροστά στην τηλεόραση για 90 λεπτά. Παρακολουθώ μόνο τα highlights», είχε στη Sun τον Ιανουάριο του 2018. Ροναλντίνιο

2. Γκάμπριελ Μπατιστούτα

«Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, είναι απλώς το επάγγελμά μου», είπε κάποτε ο συνταξιούχος σέντερ φορ σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του, την Αργεντινή.

Ο συν-συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του, Αλεσάντρο Ριάλτι, επιβεβαίωσε ότι αυτό ήταν αλήθεια σε μια συνέντευξη του 1999 στους Sunday Times, στο Eurosport .

«Το σημαντικό με τον Μπατιστούτα είναι ότι δεν είναι σαν τους άλλους παίκτες. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας που δεν του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Μόλις φύγει από το γήπεδο, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να εισβάλει στο υπόλοιπο της ζωής του. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος και έξυπνος άνθρωπος. Όταν κάναμε το βιβλίο, ήρθε στο γραφείο μου και για πέντε ολόκληρες μέρες μίλησε για την οικογένειά του και τη ζωή του στην Αργεντινή. Όμως, όταν ήρθε η συζήτηση στο ποδόσφαιρο και στην καριέρα του, δεν είπε τίποτα. «Οι δίσκοι είναι εκεί», είπε, «μπορείτε να τους αναζητήσετε».

3. Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες, ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία. Επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα σε ηλικία 38 ετών και λαμβάνει τα λιγότερα χρήματα από κάθε άλλο παίκτη. Θεωρητικά θα νόμιζες ότι αγαπάει σαν τρελός το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο θρυλικός μπακ δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να ασχολείται με το άθλημα μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Μισώ ό,τι περιβάλλει το ποδόσφαιρο», είπε στην O’Globo. «Ζω σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν ανήκω σε αυτόν. Όταν φύγω από το ποδόσφαιρο, θα βάλω ένα σακίδιο και θα ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Θα είναι αναπόφευκτο να βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα ζω σε αυτό”.

4. Γκάρεθ Μπέιλ

Το γεγονός ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ θα προτιμούσε να είναι σε ένα γήπεδο γκολφ παρά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου είναι γνωστό. Δεν πρόκειται για κάποια υπερβολή ή για κάποιο αστείο

«Δεν παρακολουθώ πραγματικά πολύ ποδόσφαιρο», είπε ο Bale στο ESPN τον Ιανουάριο του 2018. «Προτιμώ να παρακολουθώ το γκολφ για να είμαι ειλικρινής». Μπέιλ

5. Κάρλος Τέβες

Ένας επαγγελματίας που μπορεί να ταυτιστεί πλήρως με τον Μπέιλ είναι ο Κάρλος Τέβεζ

Μιλώντας τον Οκτώβριο του 2018, ο Αργεντινός επιθετικός παραδέχτηκε ότι δεν αντέχει να βλέπει παιχνίδια στην τηλεόραση.

«Αν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης παίζουν μεταξύ τους, αλλά υπάρχει ένα τουρνουά γκολφ σε άλλο κανάλι, θα επιλέξω να δω το γκολφ αντ’ αυτού», εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Marca . «Δεν βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν ήμουν ποτέ λάτρης του ποδοσφαίρου, απλά μου αρέσει να παίζω και να έχω την μπάλα στα πόδια μου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ