ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει… ψώνια από την Τσέλσι!

Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την μεταγραφική της ενίσχυση τον Ιανουάριο και οι Πούλισικ, Ζίγιες και Χάντσον-Οντόι της Τσέλσι έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει… ψώνια από την Τσέλσι!

Τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα στη φετινή σεζόν δεν κυλούν και με τον πιο ιδανικό τρόπο. Εξάλλου, ήδη από τον Νοέμβριο, οι «μπλαουγκράνα» είναι στο -11 από την κορυφή της La Liga. Την ίδια στιγμή παλεύουν για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Champions League. Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σχεδόν… δεδομένο. Εν μέσω αυτού του σκηνικού, ο Ρόναλντ Κούμαν απολύθηκε από τον πάγκο των Καταλανών. Αντικαταστάτης του ο θρύλος του συλλόγου, Τσάβι, που προ ολίγων ημερών ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του σε μια δύσκολη συγκυρία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ισπανός γνωρίζει από πρώτο «χέρι» τι εστί Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό έθεσε ως στόχο την επιστροφή της στην κορυφή. Βέβαια, αυτό το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες. Ειδικά από τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν χρήματα για προσθήκες και κοιτάζουν μόνο για δανεισμούς ή απόκτηση ελεύθερων παικτών. Ήδη το όνομα του Ραχίμ Στέρλινγκ υπάρχει στο προσκήνιο, αλλά σύμφωνα με τη «Sport», οι Καταλανοί ετοιμάζονται να… ψωνίσουν από την Τσέλσι, έχοντας στο στόχαστρο τους Κρίστιαν Πούλισικ, Χακίμ Ζίγιες και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πούλισικ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευθεί τον χαμηλό χρόνο συμμετοχής τους

Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν κάτι κοινό, αφού στους «μπλε» δεν βρίσκουν σταθερό χρόνο συμμετοχής. Ο μεν Αμερικάνος άσος, βέβαια, επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, σκέφτεται τη φυγή του προκειμένου να αγωνίζεται ως βασικός. Κάτι που ακόμα και υγιής θα δυσκολευτεί αρκετά να πετύχει στην αγγλική ομάδα. Όσον αφορά τον Μαροκινό άσο, το όνομα του είχε βρεθεί και κατά το παρελθόν στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα. Ήταν όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα του Άγιαξ, με τους «μπλαουγκράνα» να κινούνται για την απόκτηση του, μ’ εκείνον όμως να επιλέγει τους Λονδρέζους.

Ο χρόνος συμμετοχής του είναι αρκετά περιορισμένος φέτος και ο Ζίγιες φέρεται ήδη να κάνει σκέψεις περί αποχώρησης από την Τσέλσι. Κάτι που ισχύει και για τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. Ο νεαρός άσος, θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως και η Μπάγερν Μονάχου είχε καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, παρέμεινε στους «μπλε», βρίσκοντας μεν χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιχνίδια ως βασικός, αλλά και μένοντας εντελώς εκτός αγώνα σε άλλα. Έτσι, ο Άγγλος άσος έχει αρχίσει και αυτός να σκέφτεται την αποχώρηση του. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα θέλει να κινηθεί για τον δανεισμό τους τον Ιανουάριο. Εξάλλου, οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν χρήματα για την άμεση απόκτηση τους. Οπότε, θέλουν να πάρουν κάποιον εξ αυτών ως δανεικό και στο τέλος της σεζόν να γίνει συζήτηση για την αγορά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ