ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Πικρό ελληνικό «αντίο» στα προκριματικά του Μουντιάλ (vid)

Δυστυχώς, η Εθνική ομάδα δεν κατόρθωσε να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ, μένοντας στο 1-1 με το Κόσοβο.

Πικρό ελληνικό «αντίο» στα προκριματικά του Μουντιάλ (vid)

Τα Προκριματικά του Μουντιάλ τελείωσαν για την Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο που άρχισαν. Με ισοπαλία στην Ισπανία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική. Με ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), απέναντι στο Κόσοβο, τις ολοκλήρωσε. Έχοντας συνολικό απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και στην τρίτη θέση του Β΄ ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε για τρίτο συνεχή αγώνα χωρίς νίκη μετά το «διπλό» στη Γεωργία. Με την ιστορία να επαναλαμβάνεται στο ΟΑΚΑ. Όπως στον πρώτο αγώνα έτσι κι απόψε η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη.

Το πρώτο ημίωρο κύλησε με αργό ρυθμό, με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία της Εθνικής για να προηγηθεί στο 10΄, όταν ο Δουβίκας έστρωσε για τον Μπουχαλάκη, με εξαιρετικό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μούριτς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πίεσε η εθνική και σκόραρε

Μετά την πρώτη μισή ώρα η Ελλάδα αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμό, πίεσε για ένα δίλεπτο και στο 33΄ από σέντρα του Τσιμίκα η κεφαλιά του Δουβίκα έφυγε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα το Κόσοβο έχασε την πρώτη ευκαιρία του στο 45λεπτο, με το σουτ του Ράσιτσα να αγγίζει το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου. Τελικά η ανωτερότητα της Εθνικής επιβραβεύθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Πέλκας σέντρα με ακρίβεια, ο Μασούρας πρόλαβε τους αμυντικούς και με έξοχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού λίγο έλλειψε να διπλασιάσει μάλιστα στο 54΄, αλλά η προβολή του στη σέντρα του Τσιμίκα έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Μούριτς. Το Κόσοβο είχε ανεβάσει τις γραμμές του στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό διευκόλυνε το παιχνίδι της Ελλάδας, ειδικά από τα άκρα.

Στο 60΄ η Εθνική είχε νέα καλή στιγμή, με το δυνατό σουτ του Πέλκα εκτός περιοχής να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι και στο 67΄, σε γύρισμα του Τσιμίκα η μπάλα πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος χωρίς να βρεθεί πόδι για να τη σπρώξει στα δίχτυα!

Ήρθε η τιμωρία…

Κι αφού στο 74΄ ο Πέλκας απέτυχε να κάνει το 2-0, με τον Μούριτς να αποκρούει σωτήρια το σουτ και στη συνέχεια ο Μάνταλος αντί να τελειώσει τη φάση να επιχειρεί γύρισμα, δύο λεπτά αργότερα το Κόσοβο τιμώρησε την επιπολαιότητα των διεθνών στην τελική προσπάθεια, με τον Ραχμάνι να ισοφαρίζει από σέντρα του Ζεργκόβα και στο 79΄ ο Μπερίσα να σουτάρει ελάχιστα άουτ για την ολική ανατροπή. Εν τέλει αυτή δεν ήρθε ποτέ, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ