ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ανρί: «Έχουμε προφανείς ομοιότητες με τον Μπαπέ, αδύνατον να τον σταματήσεις»

Για τον Κίλιαν Μπαπέ μίλησε σε συνέντευξη του ο Τιερί Ανρί, τονίζοντας πως υπάρχουν ομοιότητες στο στυλ παιχνιδιού τους και ότι στην καλή του μέρα δεν σταματιέται.

Ανρί: «Έχουμε προφανείς ομοιότητες με τον Μπαπέ, αδύνατον να τον σταματήσεις»

Σχεδόν… αναμφισβήτητα ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σούπερσταρ του ποδοσφαίρου. Ο παίκτης που, μαζί με τον Χάαλαντ, θα παραλάβει τη «σκυτάλη» από τους Μέσι και Ρονάλντο. Ήδη, άλλωστε, ο Γάλλος άσος «γράφει» απίθανα νούμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Γι’ αυτό το λόγο έχει γίνει και «μήλον της έριδος» για Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μεν Παριζιάνοι παλεύουν να τον κρατήσουν, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022, η δε «βασίλισσα» προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στην Ισπανία για χάρη της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πέραν τούτων, οι εμφανίσεις του Μπαπέ, αλλά και το αγωνιστικό του στυλ έχουν φέρει εδώ και χρόνια τη σύγκριση του μ’ έναν θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον Τιερί Ανρί. Οι δυο τους ξεκίνησαν από την Μονακό, κατέκτησαν αρκετά νέοι το Μουντιάλ (στα 21 ο Ανρί, στα 20 ο Μπαπέ), ενώ η ταχύτητα τους, και το «γλυκό» τελείωμα των φάσεων είναι τα βασικά επιθετικά χαρακτηριστικά τους. Σε συνέντευξη του στο «Le Journal du Dimanche» ο «Τιτί»… επιβεβαίωσε τις ομοιότητες τους και τόνισε πως απολαμβάνει να βλέπει τον συμπατριώτη του αν και δεν θέλει να παίρνει μέρος σε τέτοιες συζητήσεις.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Ανρί: «Απολαμβάνω να βλέπω τον Μπαπέ»

Παράλληλα, ο Ανρί εξήρε τον Μπαπέ για το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε κάθε θέση της επίθεσης. Την ίδια στιγμή ο παλαίμαχος επιθετικός της Άρσεναλ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τον ντόρο και την κριτική που δέχτηκε ο συμπατριώτης τους, εξαιτίας του μεταγραφικού «σίριαλ» στο οποίο πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι.

«Οι ομοιότητες είναι αρκετά προφανείς. Και οι δυο μας προερχόμαστε από τα προάστια του Παρισιού και αναδειχθήκαμε μέσω της Clairefontaine (σ.σ. γαλλική ακαδημία ποδοσφαίρου). Και φυσικά, υπάρχει και το στυλ παιχνιδιού μας. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί του, απεχθάνομαι τέτοιες συζητήσεις, αλλά είναι ένας παίκτης που πραγματικά απολαμβάνω. Όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι πραγματικά αδύνατον να τον σταματήσεις.

Ο Μπαπέ μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, δεν είναι από τους παίκτες που μπορείς εύκολα να κατατάξεις σε κάποια κατηγορία. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ούτε τον λόγο που ο Μπαπέ υπέστη τόση πολλή κριτική στη Γαλλία. Με ενόχλησαν όσα έγιναν στην αρχή της σεζόν, γιατί μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει υπάρξει πάντα επαγγελματίας. Ας είμαστε απλά ευγνώμονες που διαθέτουμε έναν παίκτη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν», ανέφερε ο Ανρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ