ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα άλλαξε όλα, αλλά παραμένει «νοσοκομείο» η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αν και άλλαξε ιατρικό επιτελείο, συνεχίζει να μαστίζεται από τραυματισμούς, μετρώντας ήδη 24 ως τώρα αν και άλλαξε το ιατρικό επιτελείο της.

Τα άλλαξε όλα, αλλά παραμένει «νοσοκομείο» η Ρεάλ!

Το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε εν μέσω αρκετών κρίσιμων αποφάσεων. Βλέπετε, ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει έπειτα από δύο χρόνια, κλείνοντας τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του συλλόγου. Η «βασίλισσα» επέλεξε τότε να πάει στην… γνώριμη λύση του Κάρλο Αντσελότι. Έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, τον οποίο άπαντες γνώριζαν στον σύλλογο. Εξάλλου, και ο Ιταλός είχε κάνει ένα επιτυχημένο πέρασμα από την ομάδα παλαιότερα. Ωστόσο, οι περισσότεροι θεώρησαν πως αυτή η σεζόν θα είναι μεταβατική για τους Μαδριλένους. Ούτως ή άλλως οι μεταγραφές που έγιναν ήταν περιορισμένες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ουσιαστικά, η Ρεάλ απέκτησε μόνο τους Αλάμπα και Καμαβινγκά, εκ των οποίων μόνο για τον δεύτερο έδωσε χρήματα. Παρόλα αυτά ο Αντσελότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο και το ξεκίνημα της σεζόν είναι εξαιρετικό. Ήδη η «βασίλισσα» βρίσκεται στο -1 από την κορυφή της La Liga, έχοντας και ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Σοσιεδάδ, ενώ και στο Champions League βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου. Κι όλα αυτά ενώ έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που είχε και πέρσι. Αυτό των τραυματισμών, αφού σύμφωνα με τη «Marca», ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 24 αυτή τη στιγμή, εκ των οποίων οι 16 είναι μυϊκοί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρεάλ

Οι 20 γιατροί που άλλαξε, αλλά και τα… ελαφρυντικά της Ρεάλ

Αν μη τι άλλο η Ρεάλ μαστίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν από το συγκεκριμένο θέμα. Κι όλα αυτά ενώ, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, έχει αλλάξει συνολικά 20 γιατρούς προκειμένου να βρει τη λύση. Το καλό, πάντως, για τη «βασίλισσα» είναι πως κανένας τραυματισμός παίκτη της δεν έχει υποτροπιάσει. Κάτι για το οποίο, σαφέστατα, πρέπει να δεχτεί τα «μπράβο» το ιατρικό επιτελείο. Ωστόσο, το γεγονός πως επαναλαμβάνεται το ίδιο πρόβλημα έχει προβληματίσει τους Μαδριλένους.

Βλέπετε, ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε φτάσει σε σημείο να κάνει «αλχημείες», προκειμένου να δομηθεί μια σωστή ενδεκάδα. Κάτι που, όπως είναι λογικό, δεν θέλουν να επαναληφθεί και πάλι στις τάξεις της Ρεάλ. Γι’ αυτό, άλλωστε, έγινε και οι αλλαγές στο ιατρικό της επιτελείο το καλοκαίρι. Βέβαια, υπάρχει και το ελαφρυντικό των πολλών αγώνων, το οποίο επισημαίνεται στο δημοσίευμα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η «βασίλισσα» έχει στις τάξεις της 12 διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ αγωνίζεται σε πολλές διοργανώσεις και συνήθως προχωράει αρκετά μακριά. Κάτι που σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, άρα και μεγαλύτερη καταπόνηση. Κι αυτό σίγουρα έχει παίξει τον ρόλο του στο να εξελιχθεί και φέτος σε «νοσοκομείο» η Ρεάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ