ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τζέραρντ: «Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι με την Βίλα!» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ δήλωσε ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα του στην Άστον Βίλα και εξέφρασε την επιθυμία του να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Τζέραρντ: «Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι με την Βίλα!» (vid)

Μπορεί να μην μετράει ακόμα πολλά… χιλιόμετρα στους πάγκους, αλλά ο Στίβεν Τζέραρντ έχει δείξει την αξία του. Γι’ αυτό, άλλωστε, θεωρείται από τους πιο πολλά υποσχόμενους τεχνικούς στην Ευρώπη. Όταν το 2018 η Ρέιντζερς του έδωσε την ευκαιρία να γίνει πρώτος προπονητής, εκείνος την έπιασε από τα «μαλλιά». Μέσα σε μια τριετία… μετάλλαξε τους Προτεστάντες και τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας έπειτα από 10 χρόνια, τερματίζοντας, μάλιστα, αήττητος στη σεζόν. Παράλληλα και στην Ευρώπη η ομάδα της Σκωτίας έκανε καλές εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε δύο φορές στη φάση των «16» του Europa League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα όσα πέτυχε στην Σκωτία ο Τζέραρντ αποτέλεσαν και το «διαβατήριο» του για την επιστροφή στην Premier League. Όχι, όμως, για την αγαπημένη του Λίβερπουλ, αλλά για την Άστον Βίλα που επέλεξε να του δώσει την ευκαιρία. Οι «χωριάτες» μετά την απόλυση του Ντιν Σμιθ έψαχναν τον τεχνικό που θα τους οδηγούσε στο «βήμα» παραπάνω. Άλλωστε, το καλοκαίρι ξόδεψαν ουκ ολίγα χρήματα για την μεταγραφική ενίσχυση τους. Ενόψει του ντεμπούτου του το Σάββατο (20/11) κόντρα στην Μπράιτον, ο Άγγλος παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ομάδας και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που βρίσκεται εκεί, αλλά και την επιθυμία του να την οδηγήσει ψηλότερα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τζέραρντ: «Ζω με την πίεση από την ηλικία των 17-18 ετών»

Ο Τζέραρντ τόνισε πως η Άστον Βίλα είναι ένας εμβληματικός σύλλογος και πως ο ίδιος είναι «πεινασμένος» και φιλόδοξος για να πετύχει. Παράλληλα, ανέφερε πως οι «χωριάτες» ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του και επισήμανε πως είναι συνηθισμένος στην πίεση. Τέλος, έθεσε ως στόχο αρχικά να ενώσει την ομάδα και στη συνέχεια να φέρει επιτυχίες.

«Νομίζω ότι η Άστον Βίλα πουλάει πολύ καλά τον εαυτό της. Πρόκειται για έναν εμβληματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο που τον γνωρίζω πολύ καλά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του, που θα μπω στο προπονητικό κέντρο και θα ξεκινήσω. Είμαι πολύ πεινασμένος, πολύ φιλόδοξος και η αρχή δεν αργεί να έρθει. Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Η προτεραιότητα μου και η συγκέντρωση μου θα είναι κάθε μέρα στην Άστον Βίλα. Ένα πράγμα για το οποίο μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς, τους παίκτες και το επιτελείο είναι ότι όταν δεσμεύομαι για κάτι, δίνομαι ολοκληρωτικά εκεί.

Πιστεύω ότι αυτός ο σύλλογος μου ταιριάζει, γιατί γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί. Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα και πίεση για να κερδίσω. Αυτό είναι κάτι με το οποίο ζω από την ηλικία των 17-18 ετών. Λοιπόν, για μένα είναι σημαντικό να τους κάνουμε όλους να έρθουν πιο κοντά και να ενωθούν και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε συναρπαστικά πράγματα μαζί», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Τζέραρντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ