ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Μαντσίνι: «Θα προκριθούμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε το Μουντιάλ»

Ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι οι «ατζούρι» θα προκριθούν στο Μουντιάλ μέσω των μπαράζ.

Μαντσίνι: «Θα προκριθούμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε το Μουντιάλ»

Μόλις 4 μήνες πριν, η εθνική Ιταλίας κέρδισε το EURO 2020. Σήμερα, κινδυνεύουν να μείνουν για 2η σερί φορά εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ. Ειδικότερα, μετά την λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τη Β. Ιρλανδία και τη νίκη της Ελβετίας επί της Βουλγαρίας με 4-0, τερμάτισαν στη 2η θέση στον όμιλο τους, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ. Έτσι, θα χρειαστούν τη διαδικασία των μπαράζ για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτή θα είναι η 2η φορά που οι «ατζούρι» θα περάσουν από τη αυτή τη διαδικασία. Στην προηγούμενη περίπτωση αποκλείστηκαν από τους Σουηδούς. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα κάνει τη δουλειά της.

«Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον Μάρτιο και μπαίνουμε στα πλέι οφ με αυτοπεποίθηση. Θα κλείσουμε τη θέση μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Μάρτιο και ελπίζουμε να κερδίσουμε και το τουρνουά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι τεράστιες χαμένες ευκαιρίες πρόκρισης της Ιταλίας

Οι «ατζούρι» έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Αρχικά τεράστιο ρόλο έπαιξαν τα 2 χαμένα πέναλτι του Ζορζίνο στις δύο ισοπαλίες με την Ελβετία (1 σε κάθε ματς). Επίσης η γκέλα με την Βουλγαρία (ισοπαλία) κόστισε πολύτιμους βαθμούς. Τέλος, η χθεσινή λευκή ισοπαλία με τη Β. Ιρλανδία δε βοήθησε την κατάσταση.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό τώρα, έχουμε αυτό το παιχνίδι τον Μάρτιο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτή τη στιγμή δυσκολευόμαστε να πετύχουμε γκολ, παρά την κυριαρχία στην κατοχή και την πρωτοβουλία που έχουμε. Η Βόρεια Ιρλανδία έβαλε τους πάντες στην άμυνα και δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες. Είναι κρίμα, γιατί έπρεπε να είχαμε σφραγίσει την πρόκριση πολύ πριν φτάσει σε αυτό. Απλά πρέπει να ξαναβρούμε τι μας χαρακτήριζε μέχρι σήμερα. Είχαμε δύο χαμένα πέναλτι στα καθοριστικά ματς, οπότε αυτό δείχνει ότι είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε» είπε ο Μαντσίνι στο RAI Sport.

Στη συνέχει συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι με τη Βουλγαρία ήταν το πρώτο τον Σεπτέμβριο μετά από μόλις δύο αγωνιστικές της Serie A. Έτσι αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα τα πιο δύσκολα, καθώς είμαστε σκουριασμένοι. Είχαμε ακόμα τις ευκαιρίες να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια με την Ελβετία», υποστήριξε ο Μαντσίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ