ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μύθος Άλβες – Έσκασε με… σαγιονάρα στην παρουσίαση! (vid)

Ο Ντάνι Άλβες έκανε την... τρέλα του κι εμφανίστηκε με σαγιονάρες στην παρουσίαση της επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, όπως είχε κάνει και το 2008.

Μύθος Άλβες – Έσκασε με… σαγιονάρα στην παρουσίαση! (vid)

Αν και είναι αισίως 38 ετών ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να κάνει παθιασμένα αυτό που αγαπά. Να παίζει, δηλαδή, ποδόσφαιρο. Κι όχι απλά το κάνει, αλλά παραμένει σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Τη στιγμή που αρκετοί συνομήλικοι του έχουν «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια καιρό τώρα εκείνος συνεχίζει. Για τους τίτλους σίγουρα δεν το κάνει, αφού έχει 43 στο παλμαρέ του, όντας ο πλέον πολυνίκης ποδοσφαιριστής. Το κάνει ξεκάθαρα για την «τρέλα» του και την αγάπη του στο άθλημα. Δύο συναισθήματα που τον οδήγησαν πίσω στην Μπαρτσελόνα έπειτα από μια πενταετία, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Άλβες επέστρεψε στους «μπλαουγκράνα» υπό τον Τσάβι, με τον οποίο ήταν βασικά μέλη στη «χρυσή» εποχή του συλλόγου. Μαζί κατέκτησαν τα πάντα και ο Ισπανός έχει σε τεράστια εκτίμηση τόσο τις αγωνιστικές, όσο και τις ηγετικές ικανότητες του. Και οι δεύτερες αυτή τη στιγμή ίσως να είναι πιο σημαντικές για τους Καταλανούς. Πάντως, ο Βραζιλιάνος μπακ δεν έχει χάσει την… τρέλα που τον διακατέχει σε όλη του την καριέρα. Γι’ αυτό και εμφανίστηκε στην παρουσίαση του την Τετάρτη (17/11), φορώντας… σαγιονάρες κάτω από το κουστούμι του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Άλβες: «Θα έπαιζα και τζάμπα στην Μπαρτσελόνα»

Βέβαια, η συγκεκριμένη «τελετουργία» δεν είναι νέα για τον Άλβες. Κι αυτό γιατί ακριβώς το ίδιο πράγμα είχε κάνει και στην πρώτη του παρουσίαση στην Μπαρτσελόνα το 2008. «Φοράω φλιπ-φλοπς γιατί μερικά πράγματα μπορούν να αλλάξουν κι άλλα πάλι όχι…», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ για την στιλιστική επιλογή του. Παράλληλα, ο 38χρονος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίαση του ανέφερε ότι ήθελε διακαώς να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα», ακόμα κι αν το έκανε χωρίς κάποια αμοιβή, αφού θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο. Τέλος, αναφέρθηκε και σε όσους επέκριναν την κίνηση αυτή, τονίζοντας πως θα απαντήσει μέσα στο γήπεδο.

«Μίλησα με τον πρόεδρο και του είπα πως ήθελα να βοηθήσω με κάθε τρόπο. Του είπα πως θα το έκανα ακόμα κι αν δεν με πλήρωναν καθόλου. Δεν είμαι άνθρωπος που υπόσχεται κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Ήξερα ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει δυσκολίες και ήθελα να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή πρόκληση της καριέρας μου. Ακόμα κι αν υπήρξαν ορισμένοι που χαρακτήρισαν καταστροφή τη μεταγραφή μου, θα απαντήσω στο γήπεδο για όσα μπορώ να κάνω», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Άλβες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ