ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμος ο Ρότζερς να πει το μεγάλο «ναι» στη Γιουνάιτεντ

Ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρόζτερς είναι έτοιμος να δεχτεί τη δουλειά στη Γιουνάιτεντ αν τον προσεγγίσουν για αντικαταστάτη του Σόλσκιερ.

Έτοιμος ο Ρότζερς να πει το μεγάλο «ναι» στη Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με το 90min, ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, θα δεχτεί να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία, όταν του ζητηθεί από τους «κόκκινους διαβόλους».

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ήταν αποφασισμένη να στηρίξει τον Σόλσκιερ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχουν αρχίσει να εξαντλούν την υπομονή των διοικούντων τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι, γίνονται διάφορες κινήσεις στο παρασκήνιο για την αντικατάσταση του προπονητή.

Τo 90min αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ άρχισε να επεξεργάζεται ένα πλάνο διαδοχής του Σόλσκιερ μετά τις εντός έδρας ήττες από τη Λίβερπουλ και τη Σίτι. Αυτό το πλάνο περιλαμβάνει το πότε θα αποχωρήσει ο Σόλσκιερ και ποιος θα τον διαδεχτεί.

Μία πηγή κοντά στο 90min ανέφερε: «Τα πράγματα συμβαίνουν στα παρασκήνια εδώ και εβδομάδες, ο σύλλογος γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν έτσι – ιδανικά ο Όλε θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αυτό φαίνεται όλο και λιγότερο πιθανό».

Ο Ρότζερς θέλει να κουτσάρει τη Γιουνάιτεντ

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν πολλοί προπονητές που συνδέονται με τη δουλειά της Man Utd. Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιτνάν και ο τωρινός κόουτς της Παρί, Μαουρίσιο Ποκετίνο, έχουν πολλούς οπαδούς στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο, σύμφωνα με το 90min ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη στήριξη είναι ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Ρόζτερς είχε συνδεθεί και νωρίτερα μέσα στο έτος. Το γεγονός ότι δεν κατέκτησε κάτι με τη Λίβερπουλ, κάνουν πιο πιθανή την πρόσληψή του. Ο Σκωτσέζος είχε πει κάποτε ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κοουτσάρει τη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό δεν ισχύει πια. Ο Ρόζτερς έχει πειστεί πια ότι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ είναι πραγματικό και έχει ανταποκριθεί με πολύ θετικό τρόπο.

Έτσι, πηγές του 90min αναφέρουν ότι έχει αποφασίσει να μην απορρίψει πρόταση των «κόκκινων διαβόλων», αν αυτή φτάσει κάποτε στα χέρια του. Φυσικά, η Λέστερ θα προσπαθήσει να το εμποδίσει αυτό από το να συμβεί. Ο τελευταίος λόγος, όμως, θα ανήκει στον προπονητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ