ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα έσοδα της Γιουνάιτεντ αυξήθηκαν αλλά το χρέος μειώθηκε ελάχιστα

Ελαφρώς βελτιωμένη είναι η οικονομική κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2021 λόγω και της επιστροφής οπαδών στα γήπεδα.

Τα έσοδα της Γιουνάιτεντ αυξήθηκαν αλλά το χρέος μειώθηκε ελάχιστα

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το έτος που διανύουμε. Συνολικά, τα έσοδα της Γιουνάιτεντ αυξήθηκαν κατά 16,1% στα 126,5 εκατομμύρια λίρες. Αυτό εξηγείται σε μεγάλο βαθμό από την προφανή αύξηση των εσόδων από τα εισιτήρια που ήρθε με την επιστροφή των οπαδών στους αγώνες μετά την άρση των περιορισμών του κορωνοϊού.

Τα έσοδα από τον αγώνα ήταν 18,8 εκατομμύρια λίρες σε σύγκριση με μόλις 1,7 εκατομμύρια λίρες το προηγούμενο έτος, όταν τα παιχνίδια γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή η άνοδος βοήθησε τις λειτουργικές ζημίες να μειωθούν από £27,1 εκατομμύρια σε £10,2 εκατομμύρια σε σύγκριση με το 2020-21.

Τα εμπορικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 7,9% στα 64,4 εκατ. λίρες. Αυτό θα οφείλεται εν μέρει στην άφιξη του Ρονάλντο, αν και ο Πορτογάλος επέστρεψε στον σύλλογο μόλις τον τελευταίο μήνα του τριμήνου.

Το καθαρό χρέος του συλλόγου διαμορφώθηκε στα 439,7 εκατομμύρια λίρες στις 30 Σεπτεμβρίου, ελαφρώς μειωμένο από 440,6 εκατομμύρια λίρες το προηγούμενο έτος.

«Ενώ αυτά τα οικονομικά αποτελέσματα σήμερα καταδεικνύουν την ανθεκτικότητά μας στην πανδημία, η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι οι επιτυχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής, οι παίκτες και όλοι στο σύλλογο είναι αποφασισμένοι να επιτύχουν αυτόν τον στόχο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ Έντ Γούντγουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Θυμίζουμε ότι ο Γούντγορντ θα αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος του έτους.

Αυξήθηκε το μισθολόγιο της Γιουνάιτεντ

Το μισθολόγιο της Γιουνάιτεντ αυξήθηκε κατά 23% κατά την περίοδο που υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2021-22 δείχνουν αύξηση £16,6 εκατ. στα «έξοδα παροχών εργαζομένων» σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για μισθούς κατά τη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν ο σύλλογος υπέγραψε εκ νέου τον Ρονάλντο και έφερε επίσης τους Ραφαέλ Βαράν και Τζέιντον Σάντσο, ήταν 88,5 εκατομμύρια λίρες.

Αυτή η άνοδος αντισταθμίστηκε από 17,4 εκατομμύρια λίρες που προήλθαν από τις πωλήσεις παικτών. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η μετακίνηση του Νταν Τζέιμς στη Λιντς. Επίσης, ο σύλλογος αποκόμισε ένα ποσό από τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ στην Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ