ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κλεφτές… ματιές της Γιουβέντους σε «διαμαντάκι» της Serie B!

Η Γιουβέντους τσεκάρει περιπτώσεις νέων ποδοσφαιριστών με γνώμονα το μέλλον και έχει ξεχωρίσει τον Λορέντζο Λούκα, που πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με την Πίζα στη Serie B.

Κλεφτές… ματιές της Γιουβέντους σε «διαμαντάκι» της Serie B!

Η περσινή σεζόν ήταν ένας «εφιάλτης» σχεδόν σε όλες τις εκφάνσεις της για τη Γιουβέντους. Κι αυτό γιατί η «γηραιά κυρία» έχασε τον τίτλο στην Ιταλία για πρώτη φορά έπειτα από εννιά χρόνια. Μάλιστα, πρόλαβε πολύ οριακά και το «τρένο» της τετράδας, που την έφερε στο Champions League φέτος. Όπως είναι λογικό η απομάκρυνση του Αντρέα Πίρλο το καλοκαίρι ήταν δεδομένη, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αναλαμβάνει ξανά την ομάδα. Όχι, βέβαια, πως τα πράγματα έχουν βελτιωθεί ως τώρα. Κάθε άλλο, μάλιστα, αφού η ομάδα του Τορίνο συνεχίζει να απογοητεύει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Γιουβέντους, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται μόλις στην 8η θέση της βαθμολογίας, στο -14 από την κορυφή και στο -4 από τις θέσεις της τετράδας. Οι εμφανίσεις της «γηραιάς κυρίας» δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, αλλά μετά την νίκη επί της Φιορεντίνα (1-0), το κλίμα γύρω από την ομάδα ηρέμησε αρκετά. Ταυτόχρονα, ο σύλλογος του Τορίνο κοιτάζει την ενίσχυση του. Όχι, βέβαια, με ιδιαίτερα άμεσο χαρακτήρα, αλλά έμμεσο. Δηλαδή, με γνώμονα το μέλλον της ομάδας στα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό και, σύμφωνα με την «Tuttosport», έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Λορέντζο Λούκα της Πίζα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λούκα Γιουβέντους

Ο Λούκα κάνει «παπάδες» και η Γιουβέντους έχει… τρελαθεί

Ο 21χρονος και πανύψηλος (2.01 μ.) επιθετικός έχει εντυπωσιάσει ως τώρα στην Serie B. Μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 12 συμμετοχές κι έχει βοηθήσει την ομάδα του να βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, έχει καταφέρει να «λάμψει» και με την εθνική Ιταλίας Κ-21, μετρώντας 2 γκολ και μια ασίστ στα 4 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο.

Όπως τονίζεται από το εν λόγω Μέσο, η Γιουβέντους τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό. Το ίδιο ακριβώς, βέβαια, έχει κάνει και η Μίλαν, που φερόταν να έχει τον Λούκα στο στόχαστρο. Ωστόσο, η «γηραιά κυρία» έχει ένα τεράστιο… ατού. Βλέπετε ο αδελφός του Τζόρτζιο Κιελίνι, Κλαούντιο, είναι αθλητικός διευθυντής της Πίζα και είναι πιθανό να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Τορίνο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πίζα απέκτησε τον νεαρό φορ έναντι 2,1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι από την Παλέρμο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βέβαια, ζητάει σχεδόν 10 εκατ. για να τον παραχωρήσει, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο κέρδος μπορεί να έχει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ