ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ούτε Γκριεζμάν, ούτε Σουάρες – Φελίπε ο λυτρωτής της Ατλέτικο (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάστηκε την κεφαλιά του Φελίπε στο 87' για να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να πάρει τη νίκη (1-0) στο παιχνίδι με αντίπαλο την Οσασούνα.

Ούτε Γκριεζμάν, ούτε Σουάρες – Φελίπε ο λυτρωτής της Ατλέτικο (vid)

To γκολ του Φελίπε στο 87ο λεπτό χάρισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης πολύτιμη νίκη στο παιχνίδι με αντίπαλο την Οσασούνα. Οι «Ροχιμπλάνκος» έπαιξαν με τη… φωτιά και φλέρταραν με την γκέλα όμως στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το ματς

Η Ατλέτικο επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Οι «Ροχιμπλάνκος» το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξένησαν στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» την μαχητική Οσασούνα. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στη Μαδρίτη με στόχο να κάνουν τη ζημιά και να κλέψουν βαθμό ή βαθμούς από τους πρωταθλητές Ισπανίας. Από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν τις προθέσεις τους. Όντας σταθεροί στα μετόπισθεν προσπάθησαν να κινηθούν έξυπνα στην επίθεση χτυπώντας στην κόντρα.

Από την άλλη, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε από την αρχή του αγώνα ένα άγχος στο παιχνίδι της. Με κακές μεταβιβάσεις της μπάλας και αργή ανάπτυξη κατάφερε ουσιαστικά να πετάξει ένα ημίχρονο. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος από πλευράς γηπεδούχων. Η Οσασούνα από την πλευρά της πάτησε την αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε να κερδίσει τον Όμπλακ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας όμως έδειξε ξανά την ποιότητά του και σταμάτησε εύκολα τις προσπάθειες των αντιπάλων του. Μοιραία το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο 0-0. Ατλέτικο

Σώθηκε με Φελίπε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος. Σε αυτό βοήθησε η θέληση των παικτών της Ατλέτικο να βρουν το γκολ και να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έβλεπε ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου πως ουδείς από τους βασικούς του παίκτες μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Έτσι από το 65′ και μετά προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα περνώντας στον αγωνιστικό χώρο του Σουάρες και Κούνια.

Από το 70′ και έπειτα η πίεση των γηπεδούχων έχει πιο έντονη. Έτσι μετά από συνεχόμενες καλές στιγμές φθάσαμε στο 87′. Οι Μαδριλένοι φόρτωσαν την περιοχή της Οσασούνα σε εκτέλεση κόρνερ. Ο Καράσκο έστειλε την μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής και από εκεί ο προωθημένος Φελίπε με κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες φάσεις για να αλλάξουν το σκορ ωστόσο το 1-0 παρέμεινε ως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Σημαντικό «τρίποντο» για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ