ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το «τρένο» της Τσέλσι έκανε… βόλτα στο «King Power»! (vid)

Η Τσέλσι έκανε εμφάνιση... πρωταθλήτριας, πέρασε με άνεση από την έδρα της Λέστερ (3-0) κι έδειξε πως αυτή τη στιγμή κάνει κουμάντο στην Premier League.

Το «τρένο» της Τσέλσι έκανε… βόλτα στο «King Power»! (vid)

Το παιχνίδι της Τσέλσι στην έδρα της Λέστερ είχε «κυκλωθεί» ως ένα από τα δύσκολα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ωστόσο, οι «μπλε» δεν… μάσησαν. Με μια εμφάνιση πρωταθλητών οι Λονδρέζοι πέρασαν άνετα από το «King Power» (3-0) και έδειξαν πως το «τρένο» τους τη φετινή σεζόν έχει ως μόνο στόχο την κατάκτηση της Premier League. Στο +6 από τους διώκτες της πλέον η Τσέλσι, παραμένει μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Λέστερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Πάρτι» της Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο ματς κι έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 4′. Ο Ζορζίνιο εκτέλεσε γρήγορα φάουλ κι έβγαλε τον Τσίλγουελ σε θέση βολής, αλλά εκείνος σημάδεψε το δοκάρι. Οι «μπλε» ήλεγχαν πλήρως το παιχνίδι και δέκα λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα. Από εκτέλεση κόρνερ του Τσίλγουελ, ο Ρούντιγκερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Μάλιστα, στο 17′ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν ξανά σε τέρμα, αλλά ο Σμάιχελ νίκησε τον Καντέ σε τετ-α-τετ.

Πέντε λεπτά αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάουντ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει δίχως… αύριο και στο 28′ σκόραρε ξανά. Ο Καντέ «κουβάλησε» για αρκετά μέτρα την μπάλα χωρίς πίεση και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0! Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, με την Τσέλσι να είναι εύκολα μπροστά στο σκορ με 2-0 στη λήξη του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσέλσι

«Σβηστό» δεύτερο μέρος, ξανά γκολ οι «μπλε»

Η Λέστερ προσπάθησε να πιέσει πιο ψηλά στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι η Τσέλσι είχε τα ηνία του ματς. Στο 53΄ ο Χάντσον-Οντόι βρήκε τον Τσίλγουελ στην περιοχή, με τον Σμάιχελ να αποκρούει το δυνατό σουτ του Άγγλου μπακ. Οκτώ λεπτά αργότερα οι «μπλε» απείλησαν ξανά. Ο Χάντσον-Οντόι συνέκλινε από αριστερά και σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Στο 63′ η Λέστερ απείλησε για πρώτη φορά στο ματς. Η μπάλα έπειτα από κόντρα στρώθηκε στον Αμάρτεϊ που σούταρε από τα 25 μέτρα, με τον Μεντί να διώχνει εντυπωσιακά.

Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα οι «αλεπούδες» έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Μάντισον έκανε ωραίο γύρισμα για τον Βάρντι, που αστόχησε με κεφαλιά. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο 68′ ο Πούλισικ δεν μπόρεσε να σκοράρει έπειτα από γύρισμα του Ζίγιες. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Αμερικάνος δε λάθεψε. Ξανά από υπέροχη ενέργεια και πάσα του Ζίγιες πλάσαρε σωστά τον Σμάιχελ για το 3-0! Η Λέστερ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 82′ ο Μεντί έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μάντισον, που κόντραρε και άλλαξε πορεία. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή, με το 3-0 να μένει ως και το σφύριγμα της λήξης.

Με τη νίκη αυτή η Τσέλσι έφτασε τους 29 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές και παραμένει στην κορυφή της Premier League, στο +6 από Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ που έχουν ματς λιγότερο. Από την άλλη η Λέστερ έμεινε στους μόλις 15 βαθμούς και την 12η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Σογιουντσού, Έβανς, Αμάρτεϊ, Καστάνιε, Εντιντί, Σουμαρέ (75′ Ντούσμπουρι-Χολ), Ολμπράιτον, Μπαρνς (46′ Μάντισον), Λούκμαν (46′ Ιχεανάτσο), Βάρντι.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Τσαλόμπα, Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο (77′ Λόφτους-Τσικ), Τσίλγουελ, Μάουντ (63′ Ζίγιες), Χάντσον-Οντόι, Χάβερτζ (63′ Πούλισικ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ