ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Γκριεζμάν: «Στην Ατλέτικο με αγαπάνε γι’ αυτό που είμαι»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα, αλλά και για την επιστροφή του στην Ατλέτικο, τονίζοντας ότι εκεί τον εμπιστεύονται πλήρως.

Γκριεζμάν: «Στην Ατλέτικο με αγαπάνε γι’ αυτό που είμαι»

Η διετία του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα σαφέστατα δεν είχε και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Ο Γάλλος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019 έναντι 120 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι προσδοκίες στο πρόσωπο του ήταν τεράστιες. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να τις δικαιώσει στο έπακρο. Την ίδια στιγμή δεν έγινε και ποτέ 100% μέλος των «μπλαουγκράνα», μοιάζοντας σε κάποιες φάσεις της πορείας του εκεί εκτός κλίματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, το καλοκαίρι καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και δρομολόγησε την επιστροφή του Γκριεζμάν, ένα σενάριο που χαροποίησε και τον ίδιο. Σε συνέντευξη του στο «Telefoot», ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος» και τόνισε πως βρίσκεται σε μια ομάδα που τον αγαπάνε γι’ αυτό που είναι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο άσχημο ξεκίνημα του στη σεζόν, αλλά και στο πως έχει καταφέρει πλέον να βρει ψυχολογία, αλλά και στην χαρά τόσο της οικογένειας του, όσο και την δική του που επέστρεψε.

«Ανησυχούσα, πάντως, για την επιστροφή μου στην Ατλέτικο. Ξέρω ότι ξεκίνησα άσχημα τη σεζόν, αλλά ήξερα ότι θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να βρω ψυχολογία και όλα πάνε καλά πλέον. Νομίζω ότι εκεί με αγαπάνε γι’ αυτό που είμαι κι αυτό είναι υπέροχο για όλους. Είναι αλήθεια πως έχω έναν προπονητή (σ.σ Σιμεόνε) και μια ομάδα που με εμπιστεύονται. Η σύζυγος μου είναι χαρούμενη, τα παιδιά μου είναι χαρούμενα. Κι εγώ είμαι χαρούμενος, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», ανέφερε ο Γκριεζμάν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γκριεζμάν

Γκριεζμάν: «Δεν ήταν καταστροφικό το πέρασμα μου απ’ την Μπαρτσελόνα»

Παράλληλα, ο Γκριεζμάν μίλησε και για το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος τόνισε πως ήταν χαρούμενος που φόρεσε τη φανέλα των Καταλανών και που αγωνίστηκε με εξαιρετικούς, όπως τους χαρακτήρισε, συμπαίκτες. Βέβαια, τόνισε πως το γεγονός ότι σε κάποιες στιγμές είχε μειωμένο χρόνο συμμετοχής είχε μπερδέψει την κατάσταση. Πάντως, ο ίδιος ανέφερε πως δεν ήταν καταστροφικό το διάστημα που πέρασε στους «μπλαουγκράνα» και επισήμανε πως ήταν τιμή που φόρεσε τη φανέλα τους.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εκεί, είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες. Έμαθα πολλά από τους προπονητές μου, αν και κάποιες φορές δεν έπαιζα πολύ. Ήταν λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Ωστόσο, δεν ήταν καταστροφή, γιατί σε κάθε σεζόν έβαζα σχεδόν 20 γκολ. Για μένα είναι τεράστια τιμή που έπαιξα στην Μπαρτσελόνα.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ